Nieuwe trainer voor werponderdelen

We zijn blij dat we onze nieuwe werptrainer Dennis Barnhoorn aan jullie mogen voorstellen! Voor velen is hij geen onbekende, hij traint zelf al jaren bij ons en ook zijn broer Marc en moeder Hanny Barnhoorn-Jongejan zijn bij Trias bekend. Allen hebben meerdere (recente) records op hun naam staan, zie onder andere ranglijst speerwerpenranglijst hoogspringen en beste jaarprestatie 2022. (En zoek op Trias, ze zijn namelijk niet de enige Trias’ers die op de ranglijst staan 😃)

Werptrainingen zijn jarenlang  bij Trias verzorgd door Piet Singer, hij heeft zelfs zijn eigen tegel gekregen in de discuskooi. Na lang zoeken zijn we dan ook heel blij dat we in Dennis een opvolger hebben gevonden. 

De werptraining is bedoeld voor diegenen die het discus- en speerwerpen als specialisatie hebben of als onderdeel van de meerkamp in een wedstrijd. Ook kogelstoten hoort erbij. In de trainingen wordt een opbouw gemaakt om de techniek te beheersen, in de winter wordt hiervoor de basis gelegd. In het wedstrijdseizoen wordt naar de wedstrijden toegewerkt om daar optimaal te kunnen presteren.

Dennis gaat de senioren trainen en bij gelegenheid kunnen enthousiaste junioren ook aanhaken. Door wisselende werkroosters worden de trainingen in overleg met de atleten gegeven. De trainingen starten na de zomervakantie in september.