Vrijwilligers

Een sportclub als atletiekvereniging Trias kan niet draaien zonder vrijwilligers die het mogelijk maken dat er aandacht is voor iedere sporter. Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor de continuering van de club en worden meerdere keren per jaar in het zonnetje gezet vanwege hun waardevolle bijdragen.

Lid van Verdiensten:

Anja van Sluis: Na heel veel jaren training geven aan de pupillen van AV Trias heeft Anja van Sluis afscheid genomen als pupillentrainster. Eerder had zij al afscheid genomen van het bestuur.

Vrijwilligers van het jaar:

Mariska Vredenburg is vrijwel dagelijks te vinden op de baan en in het clubhuis. Ze verzorgt de trainingen voor jong en oud en is een onmisbare vrijwilliger voor Trias.

Het afgelopen jaar heeft Theo Bakker als bestuurslid weer heel veel activiteiten opgepakt waaronder de kantine en de stichting. Helaas treedt hij af uit het bestuur maar zal de kantine blijven bewaken.

Het bestuur en de leden van Atletiekvereniging Trias zijn Mariska en Theo zeer erkentelijk voor hun waardevolle bijdrage.

Trainer van het jaar is Sven Ootjers.

Vrijwilligers zijn altijd welkom.

Je kunt je aanmelden voor onderstaande vacatures of als algemeen vrijwilliger bij Maud Ackermans via vrijwilliger@avtrias.nl.

Momenteel hebben we de volgende vacatures open staan:

Trainer