Framerunners

Sporten is voor iedereen! Ook voor kinderen en volwassenen met een beperking.

Doe je ook mee aan Frame Running?

Framerunning is voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking die niet zonder hulpmiddelen kunnen hardlopen. Met behulp van de Framerunner kunnen zij deelnemen aan trainingen op de atletiekbaan. Het hoofddoel van deze trainingen is plezier! Maar uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat je iets leert tijdens de trainingen. We trainen uithoudingsvermogen, snelheid, kracht en wendbaarheid.

Tijdens de trainingen worden verschillende loopspelletjes, parcours en afstanden getraind. Deze activiteiten worden op ieders niveau en wensen aangepast. Mocht je het leuk vinden, kan je ook meedoen aan wedstrijden in de omgeving.

De groep varieert in leeftijd, wij vinden het belangrijk dat deze sport voor iedereen met een beperking uitgeoefend kan worden. AV Trias beschikt over een aantal eigen Framerunners, daarnaast is er de mogelijkheid om bij een overkoepelende organisatie een eigen Framerunner te lenen.

De najaarstrainingen worden gehouden op de maandagen 2, 9, 16, 23 en 30 september, en 7, 14 en 21 oktober 2024, van 17.15 tot 18.00 uur. De totale eenmalige kosten bedragen € 50,-.

De inschrijving moet binnen zijn vóór de eerste training.

    Meld je hier aan.

     Voor een korte impressie van onze trainingen, klik je hier!

    Elk jaar doen we als groep mee aan een wedstrijd op de atletiekbaan van AV Trias. Dit jaar vinden deze plaats op vrijdagavond 23 augustus en zondag 6 oktober

    Heeft u vragen? Neem dan contact op met door een mail te sturen naar atletiekheiloo@hotmail.com