Aanmelden vrijwilligersapp

Net als elke vereniging kan AV Trias niet zonder vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om tijdens wedstrijden te jureren, gezellig een kantinedienst te draaien of ben je juist creatief en heb je misschien wel ideeën om onze kantine te pimpen? Heb heb je nieuwe ideeën over hoe we de vereniging verder vooruit kunnen helpen? We vinden het leuk om van je te horen, stuur een mail naar info@avtrias.nl en we nemen contact met je op.

Voor alle leden en ouders van pupillen en junioren hebben we de vrijwilligersapp. Als we hulp nodig hebben, laten we dat weten in de vrijwilligersapp (waarin alleen beheerders een bericht kunnen sturen). Op deze manier kunnen we jou eenvoudig bereiken en ben jij als eerste op de hoogte wanneer er hulp nodig is. Jij hoeft alleen maar aan te geven of je komt helpen.  Klik op deze link en neem deel aan onze vrijwilligersapp. 

 

Lukt het niet via de link? Stuur dan een mail naar aanmelden@avtrias.nl met je 06-nummer. Dan voegen we je toe in de groepsapp. We horen graag van je!