Senioren 21 – 34 jaar

AV Trias biedt trainingen op verschillende niveaus aan. Voor iedere atleet is er wel een trainingsgroep die aansluit bij zijn niveau en ambitie (recreatief of wedstrijdgericht).

Senior atleet wordt je in het kalenderjaar dat je 20 jaar wordt. Je seniorenperiode duurt totdat je 35 jaar wordt. Dan wordt je master.

Bij AV Trias trainen senioren en masters samen (zie rooster). Gezamenlijk zijn er trainingen voor alle onderdelen. In de trainingen wordt een opbouw gemaakt om de techniek steeds beter te beheersen. Hiervoor de basis gelegd in het winterseizoen, in het wedstrijdseizoen wordt er naar de wedstrijden toegewerkt om daar optimaal te kunnen presteren.

Uiteraard zien we heel graag dat je een aantal maal per jaar inzet voor de vereniging op sportief vlak. Doe daarom mee aan de jaarlijkse competitiewedstrijden en uiteraard ook aan de jaarlijkse Clubkampioenschappen. Verder draait een club op vrijwilligers, dus draag ook op een ander vlak jouw steentje bij.

Sinds september 2023 verzorgt Dennis Barnhoorn de werptrainingen aan senioren en masters. Dennis is geen onbekende in de atletiek, klik hier voor het nieuwsbericht.