G-Atletiek 6 – 16 jaar

Sporten is voor iedereen! Ook voor kinderen met een beperking.

Kom je ook op atletiek?

Bij AV Trias in Heiloo kunnen ook kinderen met een beperking atletiektrainingen volgen. 

G-atletiek is er voor kinderen met een verstandelijke en/of een lichamelijke beperking en/of autisme in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Tijdens deze trainingen laten wij kinderen kennismaken met de onderdelen die de atletiek te bieden heeft, zoals balwerpen, verspringen, hoogspringen en sprinten uit een startblok. Plezier staat voorop! Daarom doen wij alle onderdelen in een leuke spelvorm.

Tijdens de trainingen zorgen wij ervoor dat er een goed teamgevoel is, iedereen mee kan doen met de spelletjes/onderdelen en uitdaging bieden. Iedere week trainen we een ander onderdeel en kijken we naar het niveau van de kinderen.

Actie: Schrijf jij je in voor de (voorjaars)trainingen? Dan zorgen wij voor een AV Trias T-shirt!

De inschrijving moet binnen zijn vóór de eerste training.

Voorjaarstrainingen:

Wij trainen op maandag van 16.30 tot 17.15 uur

De volgende data geven wij training;

8 april, 15 april, 22 april, 6 mei, 13 mei, 27 mei, 3 juni, 10 juni, 17 juni, 24 juni.

De eenmalige kosten hiervoor bedragen € 65. Hier kun je je (kind) opgeven voor de voorjaarstrainingen. De najaarstrainingen vinden plaats in de periode van 2 september – 21 oktober 2024. De kosten zijn € 50,-. 

De G-atleten worden getraind door ervaren trainers die atleet zijn. Met veel enthousiasme kunnen zij de G-atleten stimuleren en naar een nog hoger persoonlijk niveau te brengen.

Elk jaar doen we als groep mee aan een wedstrijd op de atletiekbaan van AV Trias. Dit jaar vinden deze plaats op vrijdagavond 23 augustus en zondag 6 oktober.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via atletiekheiloo@hotmail.com

Voor een korte impressie van onze trainingen klik je hier