Clubkleding

Het clubtenue van AV Trias bestaat officieel uit een rood broekje en een zwart shirt met voorop het AV Trias-logo. Bij competitiewedstrijden en Nederlands Kampioenschappen is het verplicht om in het officiƫle clubtenue te verschijnen.

Bij overige wedstrijden en trainingen is het dragen van ons clubtenue juist gewenst in verband met de herkenbaarheid van onze vereniging.

Het AV Trias clubtenue is verkrijgbaar bij Sporthuis Johan Jansen, Kennemerstraatweg 113 in Heiloo.

Schoenen en spikes

Voor beoefening van atletiek en hardlopen zijn goede loopschoenen een vereiste. Het dragen van verkeerde schoenen kan namelijk blessures veroorzaken.

Spikes, schoenen met metalen punten onder de zool, worden ook vaak gebruikt bij baanatletiek. Het dragen van spikes zorgt voor meer grip op de baan en voor mogelijk betere prestaties. Voor de pupillen zijn spikes nog geen vereiste: naarmate een atleet ouder wordt en zich gaat specialiseren, worden spikes belangrijker.

Voor advies over goede loopschoenen kunt u terecht bij een hardloopspeciaalzaak of bij uw trainer. Trias heeft een samenwerking met schoenspeciaalzaak Oosterbaan Alkmaar. Bij hen kunt u terecht voor advies op maat.
Kennemerstraatweg 113, Heiloo