Spelletjesmiddag pupillen

Geen gewone training, maar een spelletjesmiddag!

De pupillen van AV Trias konden woensdagmiddag 22 februari ruim 2 uur lang met elkaar allerlei spelletjes spelen. 

De sjoelbakken waren afgestoft en de sjoelstenen gleden soepel over de bak! Bij de dartborden was het best nog lastig om de klittenbandballen op de hoge punten te gooien, laat staan om dat met pijl en boog voor elkaar te krijgen…

En heb je weleens rubberen eieren in fietsbanden proberen te rollen? Die eieren stuiteren werkelijk waar alle kanten op! Toch konden er bij dit spel de meeste punten behaald worden!

Het spijkerbroekhangen was meer gericht op spierkracht dan op coördinatie, waren de kids toch nog een beetje aan het trainen.

Het verrekijkerspel was moeilijker dan gedacht: met 9 gegeven letters moest er een woord gemaakt worden: T T T F A S E E E. Zie jij het woord al? Vervolgens moesten de kinderen het juiste woord in de lucht houden en twee kinderen met verrekijkers mochten vanaf grote afstand bepalen welk woord er was gemaakt…wat we al zeiden, best lastig!

De groepjes konden bij deze 6 verschillende spelletjes materialen verdienen; schuursponsjes, rietjes, ballonnen, satéprikkers, een bekertje én tape. Hiermee moesten de kinderen een rauw ei zo verpakken, dat ‘ie klaar was voor de egg-drop-challenge! Vanuit de vlaggenmast werden de verpakte eieren losgelaten door de jarige job: waren de eieren nog heel??

De middag werd afgesloten met pannenkoeken, door ouders gebakken! Het was een zeer geslaagde spelletjesmiddag!