Afsluiting Start to Run

Op 20 januari startte tien ‘start to runners’. Zij hebben in zeven weken geleerd om 3 kilometer te kunnen hardlopen en ook hoe leuk hardlopen is.

Tijdens de eerste les in de sneeuw, kou en nattigheid werd de groep gelijk op de proef gesteld, natuurlijk ging iedereen gewoon door! Vanaf het begin was het een enthousiaste en gezellige groep en deden zij hun huiswerk-trainingen zoveel als mogelijk!

warming up op de baan

Jacqueline van der Zee, deelneemster ”7 weken geleden ben ik begonnen met ‘start to run’, samen met mijn nicht. Dankzij een goede trainingsopbouw en tips en tricks, zijn we nu in staat om 3 kilometer te hardlopen, zonder blessures. En, met een heel gezellige groep. Hierdoor zijn wij zeer enthousiast geworden om door te gaan met hardlopen bij AV Trias onder begeleiding van jou, Astrid!”

De laatste les, op vrijdag 3 maart, deed de hele groep vol goede moed mee aan een wedstrijdje; een rondje Maalwaterpark van 3 kilometer met een afsluiting op de 400m baan. Deze dag troffen ze het met prachtig weer.

De zeven weken trainen en de gelopen 3 kilometer werd afgesloten met koffie/thee, koek, T-shirt, Runners magazine en natuurlijk de welverdiende medaille!

Trainster Astrid Besseling is supertrots op haar groep; “We hebben een mooie tijd gehad, samen met mijn vaste loopgroep op vrijdagochtend!”

Hoe leuk is het om zeven van de tien ‘start to runners’ te mogen verwelkomen als lid bij AV Trias. Zij hebben namelijk aangegeven dat ze blijven trainen op vrijdagochtend bij Astrid van 09.30-10.30 uur. “We gaan er wekelijks een goede en gezellige tijd van maken met 18 hardlopers “🏃‍♀️🏃‍♂️