Atletiek voor kinderen met een beperking

This content has been archived. It may no longer be relevant

Naast de training Race Running (voor kinderen en jong volwassenen die niet kunnen hardlopen zonder hulpmiddel) starten we in mei ook met een 9-weekse atletiek-training voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Lees verder voor meer informatie!

Sporten is voor iedereen! Ook voor kinderen met een beperking.

Kom je ook op atletiek?

Bij atletiekvereniging Trias in Heiloo kun je 9 weken lang atletiektrainingen volgen. Of wil je liever eerst een keertje meedoen aan een gratis clinic om te kijken of atletiek iets voor je is? Dat kan ook!

Tijdens de trainingen zullen we alle onderdelen beoefenen, zoals balwerpen, verspringen, hoogspringen en sprinten uit een startblok. Ook spelletjes horen bij de training. Er wordt gekeken naar ieders niveau en wensen. Plezier staat voorop!

Clinic:

Op woensdag 21 april van 17.00 – 17.45 uur organiseren we een clinic atletiek. Op deze manier kan je alvast kennis maken met de sport. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar meld je je wel aan voor zaterdag 17 april 2021? Lees hieronder verder hoe je dit kan doen.

Waar?

Baan van AV Trias (verzamelen bij de kantine)

Maalwater 1, 1852 RH Heiloo.

Wanneer?

De trainingen zijn op de woensdagen van 12 mei t/m 7 juli 2021 van 17.00 – 17.45 uur.

Voor wie?

Voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en autisme in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar, die makkelijke opdrachten kunnen uitvoeren.

Hoe kan je je aanmelden? 

Graag opgeven voor zaterdag 24 april 2021 (of 17 april als je je wil opgeven voor de clinic). Meld je aan door een e-mail te sturen naar: atletiekheiloo@hotmail.com (ook voor eventuele vragen) met hierin je naam, leeftijd en contactgegevens van je ouders/verzorgers. Vervolgens ontvang je een mail met een inschrijfformulier, om de aanmelding officieel te maken.

Hoeveel kost het?

De kosten zijn € 45,- voor 9 weken.

Nieuwsgierig geworden?

 Bekijk hier een filmpje voor een korte impressie.

Wie zijn de trainers?

Voor de groep staan enthousiaste trainsters Zoë de Jong en Nicole Berghouwer. Zij zijn allebei atleet en hebben ervaring met het begeleiden van kinderen.

Wij hebben er onwijs veel zin in en zien je aanmelding graag tegemoet!