Race running in het voorjaar weer van start

This content has been archived. It may no longer be relevant

Sporten is voor iedereen! Ook voor kinderen met een beperking.

Doe je ook mee aan de training RaceRunning of wil je eerst een keer meedoen aan een gratis clinic om te kijken of het iets voor je is? 

Bij atletiekvereniging Trias in Heiloo kun je vanaf mei 9 weken lang RaceRunning volgen. Tijdens de trainingen zullen we verschillende loopspelletjes doen en parcourtjes afleggen. Er wordt gekeken naar ieders niveau en wensen.

Plezier staat voorop!

Clinic:

Op woensdag 21 april van 18.00 – 18.45 uur organiseren we een clinic Race Running. Op deze manier kan je alvast kennis maken met de sport Race Running. Er zijn geen kosten aan verbonden en er zullen Race Runners beschikbaar zijn. Meld je je wel even aan voor zaterdag 17 april 2021? Lees hieronder verder hoe je kan aanmelden.

Waar?

Baan van AV Trias (verzamelen bij de kantine)

Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo.

Wanneer?

De trainingen zijn op de woensdagen vanaf 12 mei t/m 7 juli 2021 van 18.00– 18.45 uur.

Voor wie?

Voor kinderen en/of jong volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking die niet zonder een hulpmiddel kunnen hardlopen.

Hoe kan je je aanmelden voor de trainingen? Graag opgeven voor zaterdag 24 april 2021 (of 17 april als je je wil opgeven voor de clinic). Meld je aan door een e-mail te sturen naar: atletiekheiloo@hotmail.com met hierin je naam, leeftijd, lengte en contactgegevens van je ouders/verzorgers. Vervolgens ontvang je  een mail met een inschrijfformulier, om de aanmelding officieel te maken.

Hoeveel kost het?

De kosten zijn € 45,- voor 9 weken. Hierbij is het gebruik van een Race Runner inbegrepen. Deze mag je gedurende 9 weken kosteloos gebruiken.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk hier een filmpje van het Jeugdjournaal waar je een hele goede indruk krijgt van de sport race running.

Wie zijn de trainers?

Voor de groep staan de enthousiaste trainsters Zoë de Jong en Nicole Berghouwer. Zij zijn allebei atleet en hebben ervaring met het begeleiden van kinderen.

Wij hebben er onwijs veel zin in en zien je aanmelding graag tegemoet!