Wisseling van voorzitter AV Trias

This content has been archived. It may no longer be relevant

Op woensdag 17 april heeft Jocelyne Tophoff tijdens de Algemene Ledenvergadering de voorzittershamer overgedragen aan de nieuwe voorzitter Remko van Hove.

Voorzitter-af Jocelyne Tophoff samen met bestuurslid Madelon Sijsenaar.

Jocelyne was sinds het voorjaar 2015 voorzitter van AV Trias. Een kleurrijke voorzitter die veel voor de club heeft betekend en AV Trias flink op de kaart heeft gezet in Heiloo en omgeving. Ze heeft samen met Leo de zaterdag-recreantengroep opgezet. En ze heeft er voor gezorgd dat de bootcamp onder leiding van Carmen is gestart. Het zijn gewilde en succesvolle trainingsgroepen geworden!

Jocelyne weet als geen ander mensen met elkaar te verbinden. Bij ieder evenement staat ze achter de bar en heeft ze aandacht voor iedereen. Haar culinaire talenten zet zij in om haar waardering uit te spreken naar alle vrijwilligers en trainers. Het vrijwilligersdiner waarin zij voor iedereen heeft gekookt is hier een mooi voorbeeld van.

Tot slot heeft Jocelyne er samen met een aantal andere leden van onze vereniging voor gezorgd dat in 2017 de huur van de baan verlaagd is. Een heel belangrijk moment voor Trias waardoor er een financiƫle zorg is weggenomen en Trias de komende jaren weer goed vooruit kan, met zelfs een voorgenomen baanrenovatie in 2020. De nieuwe voorzitter Remko van Hove, zelf al jarenlang atleet bij Trias, noemt de baanrenovatie een van de speerpunten voor het komend jaar. Andere zaken die extra veel aandacht krijgen het komende jaar zijn onder andere het versterken van de verbinding tussen de leden van de vereniging en de verschillende traininsgroepen, het aantrekken van nieuwe leden en trainers en het aantrekken van sponsors.

Jocelyne, hartelijk bedankt voor je werk als voorzitter en gelukkig blijf je betrokken bij onze vereniging. Remko, we zijn blij met jouw voorzitterschap en wensen je heel veel succes!