VROEGE VOGEL WEDSTRIJD

This content has been archived. It may no longer be relevant

Zaterdag 3 april stond de eerste wedstrijd op het programma, de zogenaamde “Vroege Vogel wedstrijd” bij AV Hylas. Lekker dichtbij, dus een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe het zo vroeg in het seizoen gaat…

Er deden maar liefst 12 pupillen aan mee.

Bij de meisjes pupillen C behaalde Jip een mooie 1e plaats bij de driekamp, top! Luna liep een hele mooie 600 meter en werd 1e in haar serie. Helaas voor haar was de 2e serie sneller en werd ze in totaal 4e (dus net geen medaille, jammer Luna).

Bij de jongens pupillen C had Casper een super dag en ging met 2 medailles naar huis: 3e op de 600 meter en zelfs 2e bij de driekamp, geweldig Casper!

Bij de meisjes pupillen B ging ook Yanniek met 2 medailles naar huis: 3e bij de driekamp en voor het eerst een 1000 meter op de baan en meteen de 1e plaats in een mooie tijd van 4.12.65. Klasse griet!

Bij de jongens pupillen B deden Twan en Stan mee en voor Stan was het zijn eerste baanwedstrijd. Ze sprongen allebei even ver, namelijk 3.02 en stonden allebei op het podium: Twan werd 3e en Stan 2e! Gefeliciteerd (m)annen!

Bij de A pupillen deden er alleen meisjes van Trias mee. Puck deed mee bij de A1 en verbeterde haar pr met kogelstoten, yes! Wies, Jette, Larissa, Britt en Carlijn deden bij de A2 mee, zowel de driekamp (60 m, ver en kogel) als de 1000 meter (al hadden een aantal meiden deze laatste afstand liever ‘laten lopen’ J) maar klasse meiden dat jullie hem toch gelopen hebben. Britt mocht het podium op bij de driekamp voor de bronzen medaille. Larissa was het snelste van de Trias meiden op de 1000 meter en behaalde daar een 5e plek, netjes!

Wat leuk dat er zoveel publiek was. En leuk dat het balwerpen van de jongens en meisjes samen gedaan werd, gezellig. De dag begon met een zonnetje, daarna werd het fris, toen kwam er zelfs nog regen, maar toch…. We hadden een mooie 1e wedstrijddag!

Mariska

Leave a Reply