Trias Reunion Games – 12 oktober 2024

Beste (oud) leden van AV Trias,

Na vijf jaar is het eindelijk weer zover: de Trias Reunion Games komen terug! We zijn verheugd om aan te kondigen dat dezelfde organisatie van de eerste editie opnieuw zijn schouders eronder zet om een prachtige tweede editie te organiseren. Noteer alvast in je agenda: zaterdag 12 oktober 2024 op de baan aan het Maalwater in Heiloo.

Voor wie zijn de Trias Reunion Games? Ben je lid of oudlid van AV Trias én geboren voor 1988, dan ben je van harte welkom! We zijn niet streng, dus wil je graag meedoen maar twijfel je of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Je kunt ook deelnemen als je niet helemaal fit bent. Het draait tijdens de reünie immers om de “funfactor”!

Wat kun je verwachten? We organiseren een leuke wedstrijd in de vorm van een mini-meerkamp. Er zijn vijf onderdelen die in duo’s worden gedaan. Met een eerlijke puntenindeling en zelfs de mogelijkheid om een joker in te zetten op één onderdeel, belooft het een dag vol gezelligheid te worden. Geniet van oude bekenden, oude verhalen en een sportief weerzien met atletiekvrienden.

De deelnamekosten bedragen €25,- per deelnemer. Voor dit bedrag regelen we van alles, van een hapje tot een drankje en natuurlijk deelname aan de sportieve mini-meerkamp.

Schrijf je nu alvast in en mis deze geweldige reünie niet!

Aanmelden kan via:

Trias Reunion Facebook groep

– WhatsApp: 06-14663132

– Direct via de organisatie

We hopen je te zien op deze bijzondere dag!

Hartelijke groeten namens de organisatie van TR2.0 editie 2024,

Timo, Floris en Martijn