Trias met grote groep naar Apeldoorn

This content has been archived. It may no longer be relevant

 

Aankomend weekend wordt in de atletiektempel Omnisport wederom een nationale wedstrijd georganiseerd. De vraag is of het zilveren sprint succes afgelopen weekend van Faas Wijn geëvenaard kan worden. Voor veel Triassers zal dit de laatste wedstrijd betekenen voor de Nederlandse Kampioenschappen.Trainers Hans Schouten en Peter Appelman kijken met een goed gevoel vooruit. Beide trainers zijn dan ook overtuigd dat er mooie prestaties neergezet zullen worden. Zaterdag 29 januari zal verspringer Thom Slot om 10.15 uur het spits afbijten. Thom zal proberen zijn record van 6.19 gesprongen in Zoetermeer te verbeteren.

 

 

Edward Appelman zal bij de mannen op de 800 meter aan de start verschijnen en zal het moeten opnemen tegen de oud Nederlands kampioen op de 800 meter Hugo de Haan. Bastiaan Bouman en Roanne Bruin zullen ook op deze afstand uit gaan komen. Eileen Groenland zal wederom proberen om een toppresatie neer te zetten. Na haar goeie eindtijd in de halve van Egmond is het nu de 1500 meter wat op het programma staat.

 

 

Ook trainster Lenneke Stam zal haar debuut maken op deze moeilijke afstand. Op de 400 meter staat de Nederlands kampioene junioren Lisanne de Witte aan de start. Lenneke Beeldman/ Quinten Zwaga / trainer Chiel Klaver en Laura de Witte zullen ook deze afstand lopen. Job Beintema zal proberen om zijn horde tijd nog scherper te zetten. De 1e-jaars B junior heeft nu een record van 8.54 seconden staan op de 60 meter horden. Laura de Witte zal ten slotte proberen om op de 60 meter sprint onder de 8 seconden te lopen.

 

Leave a Reply