Start to Run – GO!

De cursus Start to Run is alweer voorbij…zeven vrijdagen is er volop getraind op de baan en in het Maalwater. Veel aandacht voor een goede techniek en het opbouwen van de conditie. De meesten hebben de smaak te pakken gekregen en blijven trainen bij Trias op vrijdagochtend. 🏆

Lees hieronder de ervaring van Marjolein Duinmaijer.

Start to run cursus duur 7 weken, bij AV Trias Heiloo, start vrijdag 29 maart 2024

Zo’n vijf jaar geleden liep ik geregeld hard. Heerlijk om in alle vroegte een rondje te rennen om daarna fris en fruitig aan mijn werkdag te kunnen beginnen. Een beter begin van de dag is er niet. Mijn wens om weer te gaan hardlopen was dan ook al een tijd aanwezig, maar alleen starten na zwangerschappen vond ik toch wat spannend. Toen hoorde ik van Start to run, waarbij je in rustig tempo onder begeleiding het hardlopen opbouwt. Ik heb dit als zeer positief ervaren. Naast het einddoel te hebben behaald, namelijk weer hardlopen, heb ik leuke mensen leren kennen en veel nuttige adviezen gekregen van de trainster. De trainingen waren zeer gevarieerd, er werd goed gelet op je houding en er was genoeg tijd voor een gezellig kletspraatje met elkaar. Het fijne bij Start to run is dat je in je eigen tempo kunt opbouwen met het belangrijkste motto ‘Het moet vooral leuk zijn’. Kortom, een echte aanrader!