Start to Run curus bij Atletiekvereniging Heiloo

De Yakult Start to Run cursus bij AV Trias begint weer in het nieuwe jaar 2023. De eerste cursusdag is vrijdag 20 januari 2023 van 09.30-10.45 uur. De Start to Run cyclus bestaat uit zeven weken, waarvan zes vrijdagen trainen op de atletiekbaan en een afsluitende Start to Finish op de zevende vrijdag in het Maalwaterpark.

Wie wil dat nu niet? Iedereen toch?

Hardlopen is gezond en het is gemakkelijk in je drukke leven in te passen. En toch is het lastig om zelf te beginnen. Want wie neemt zich niet regelmatig voor om weer te gaan lopen en eindigt dan toch op de bank of op een terrasje? Start to Run begrijpt dat en helpt een handje met 7 hardlooptrainingen die iedere beginner over de drempel helpt. Onder leiding van een enthousiaste en deskundige trainer van Start to Run, word je dan geleerd hoe je op een gezonde en leuke manier kan leren hardlopen zonder dat je onmiddellijk geblesseerd raakt of begint op een niveau wat je nog niet aan kan.

Volgende cursusgroep start op vrijdag 20 januari 2023.

Schrijf je dus nu in als je lijf je lief is via www.yakultstarttorun.nl en kom naar de atletiekbaan aan Het Maalwater in Heiloo.

Contactinformatie: Astrid Besseling, aambesseling@gmail.com, telefoon: 06-83648798