Sporten is voor iedereen!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ook voor kinderen met een beperking

Bij atletiekvereniging A.V. Trias in Heiloo kunnen kinderen met een beperking atletiektrainingen en Framerunning trainingen volgen. De trainingen worden verzorgt door enthousiaste trainsters, die atleet zijn en ervaring hebben met kinderen.
Tijdens de trainingen zullen we alle onderdelen beoefenen, zoals balwerpen, verspringen, hoogspringen en sprinten uit een startblok. Ook spelletjes horen bij de training. Er wordt gekeken naar ieders niveau en wensen. Plezier staat voorop!

Om kennis te maken met de trainers en atletiek, organiseren wij een clinic voor kinderen van 6 tot 16 jaar oud. Op woensdag 20 april om 17.00 uur tot 17.45 is de clinic voor kinderen met een verstandelijke/lichamelijke beperking en autisme, en van 18.00 uur tot 18.45 de clinic voor de framerunners. Bij de framerunners zijn alle leeftijden welkom!

De trainingen starten vanaf woensdag 11 mei 2022 tot en met 13 juli op dezelfde tijden als de clinic. Voor een leuke impressie van onze groep van vorig jaar, kan je via YouTube zoeken met de term ‘ G-atletiek AV Trias Heiloo 2021’ en ‘Frame Running AV Trias Heiloo 2021’.

Ben je enthousiast en wil je meedoen? Opgeven kan via atletiekheiloo@hotmail.com