Record Deelname en 4 Medailles bij de Nationale CD Indoor – Apeldoorn

Trias was sterk vertegenwoordigd op de Nationale CD Indoor, het onofficiële NK voor CD junioren, gehouden in het Omnisport in Apeldoorn op 21-22 januari. Met een recordaantal Trias-atleten namen 7 D-junioren deel op zaterdag en 5 C-junioren op zondag. Trainer Gregory was aanwezig om de atleten te begeleiden en te coachen.

Het weekend stond in het teken van mooie prestaties en verbroken persoonlijke records. Op zaterdag plaatsten zowel Evy van der Steen (11.28 / 11e tijd) als Robin Otto (11.55 / 13e tijd) zich met een p.r. voor de halve finale van de 60mH. Helaas konden zij hun tijd uit de series niet verbeteren in de halve finale. Tibe Smit sprong zichzelf naar een 3e plaats in de finale van het verspringen met een afstand van 4.40m. Tibe, Evy en Sara Vendel namen deel aan de 600m, waar Tibe een overtuigende race liep en als 2e finishte in 1.48,70. Evy liep 2.04,12 (17e) en Sara liep haar eerste race ooit in Apeldoorn en finishte met een tijd van 2.18,18. Evy en Steffi van Heusden namen deel aan het hoogspringen. Evy sprong 1.25m (8e) en Steffi sprong 1.20m. Robin plaatste zich voor de halve finale van de 60m met een sterk p.r. van 9.09 (13e tijd) en Steffi liep in haar serie een dik p.r. van 9.52. Faas Thoes behaalde na een sterke race een 2e plaats op de 1000m (3.14,62) en Dante Cronie eindigde 2e in de finale van de 60mH (9.61) en als 6e (1.50m) op het hoogspringen.

Op zondag behaalde Zoë Hoebe een mooie 6e plek (44.97) op de 300m na een sterke race. Manuel Cronie liep na blessureleed zijn eerste wedstrijd sinds 1,5 jaar en liep een verdienstelijke 41.19 (11e tijd). Boet van Hove deed zowel met mee de 800m (2.19,09 / 13e tijd) en 1500m (4.40,61 / 12e tijd). Op beide onderdelen won hij zijn series in een p.r. Op de 60m liep Janne Thoes haar eerste officiële wedstrijd en verraste zichzelf met een tijd van 8.89, 1/100ste tekort om zich te plaatsen voor de halve finale. Isa Mulders verbeterde haar p.r. met maar liefst een halve seconde en liep 9.27 in de series.

Met 4 medailles en vele indrukwekkende prestaties, was het een succesvol weekend voor Trias.

van links boven naar rechts onder; Faas Thoes, 2x Tibe Smit en Dante Cronie 🥇 🥈 🥉