Jurriaan Odekerken oppermachtig bij crosscompetitie

This content has been archived. It may no longer be relevant

Bij de 2e wedstrijd van de crosscompetitie voor junioren en pupillen hebben atleten van AV Trias maar liefst zes ereplaatsen veroverd. Bij deze door AV Castricum georganiseerde wedstrijd kwam in de verschillende categorieën zelfs drie maal een Trias-atleet(e) als winnaar over de streep. Eenmaal werd een tweede plaats behaald en twee keer een derde stek.
Op het selectieve en uitdagende parcours op de terreinen van Camping Bakkum was de winst bij de A-junioren en C junioren bij de meisjes voor AV Trias. Lenneke Stam (A) en Celine Ruiter (C) toonden zich hier oppermachtig en sloten met ruime voorsprong hun wedstrijd af.

Bij de jongens D 1e jaars was Juriaan Odekerken al zijn concurrenten duidelijk te snel af. Yannick Ruiter werd in dezelfde categorie 3e en Faas Wijn werd knap 4e. Michel van den Hove kwam bij de jongens pupillen A 2e jaars slechts enkele seconden tekort voor de zege en moest genoegen nemen met de tweede plaats. Ook Martijn Bakker deed het erg goed. Martijn liep bij de jongens pupillen A 1e jaars naar een keurige 3e plaats.