Jubileumfeest AV Trias 45 jaar

This content has been archived. It may no longer be relevant

45-Jarig jubileumfeest Atletiekvereniging Trias

Zaterdag 16 juli 2011Het jubileumfeest

De feestcommissie organiseert op zaterdag 16 juli het 45-jarig bestaan van atletiekvereniging Trias. Het evenement is midden in de zomer en wij hopen natuurlijk dat het mooi weer is. Aan het thema kan het in ieder geval niet liggen, want in Hawaii is het altijd zonnig. Er worden twee verschillende activiteiten georganiseerd, één overdag voor de pupillen en ’s avond voor de junioren en ouder. Wij hopen dat er zoveel mogelijk leden, oud-leden en familieleden naar het jubileumfeest zullen komen. 

Thema: 

Het thema is Hawaii, de persoon die het best verkleed is krijgt een mooie prijs. 

Programma: 

  • 14.00-16.00 uur: Activiteiten voor pupillen op de atletiekbaan. Pupillen en natuurlijk de ouders worden apart geïnformeerd door de pupilllentrainsters. 
  • 17.00-01.00 uur: Voor de junioren en ouder is er mogelijkheid om voor een kleine bijdrage (10 euro) aan te schuiven aan het grote Trias-diner verzorgd door een cateringsbedrijf. ’s Avonds zult u zich niet vervelen, want “waar poept de koe” en “het rad van fortuin” zulllen voor vermaak gaan zorgen. 

Voor het “rad van fortuin” zijn wij nog op zoek naar prijzen, die gratis ter beschikking worden gesteld. Heeft u misschien nog iets op zolder liggen? Wij halen het graag op! 

Voor wie?

’s Avonds kunnen leden, oud-leden en familieleden de festiviteiten bijwonen. Kaarten moeten wél van tevoren worden verkocht. Het cateringsbedrijf moet namelijk weten hoeveel personen er aanschuiven aan het grote diner. 

!! Speciale oproep voor Oud-leden !!

 Op dit moment zijn wij als commissie aan het proberen om zoveel mogelijk oud-leden te informeren over het jubilieumfeest door o.a. artikelen in de Uitkijkpost (Heiloo/Limmen) en het Contact (Egmond) te plaatsen. Ons streven is om zoveel mogelijk oud-leden weer terug te zien bij onze vereniging. 

Inschrijven?

Inschrijven kan op dinsdag en donderdag vanaf 20.15 uur. Dinsdag bij Astrid Kops, Donderdag bij Quinten Zwaga. Inschrijfkosten zijn E 10.00

  • Wanneer het niet mogelijk is om naar de atletiekbaan te komen, neem contact op met onderstaand emailadres.

Updates:

  • 21-06-11 – Vergunning is door de Gemeente Heiloo toegekend. 

Meer informatie?

Voor vragen en of opmerkingen mail naar: mbarnhoorn(at)avtrias.nl

Leave a Reply