Indoorwedstrijd Alkmaar

This content has been archived. It may no longer be relevant

Bij de pupillen B deden Casper, Tijs en Kevin mee bij de jongens. Ook voor Tijs was het zijn eerste wedstrijd, dus allemaal persoonlijke records voor hem. Casper was in goede vorm en nam zelfs een medaille mee naar huis. Gelukkig hebben we de foto van de prijsuitreiking (?). Op de 1000m werd hij een beetje gehinderd door Tijs, maar hij bleef goed doorlopen. Kevin verbaasde zichzelf door bij hoogspringen over de 85 cm te komen! Klasse man. De meisjes B gingen deze dag ook super: Jip, Iris, Nienke en Lisa behaalden allemaal prima prestaties, met voor Lisa zelfs medailles voor zowel de driekamp (4e) als de 1000 m (2e in een hele mooie tijd van 4.19.07).

De A1 pupillen werden vertegenwoordigd door Yanniek bij de meisjes en Twan, Stan N. en Martijn bij de jongens (eigenlijk zou Gijs ook mee doen, maar die was ziek …). Stan en Twan zijn erg goed in de driekamp (4e en 8e werden ze), voor Martijn is dat de 1000 m (4e!). Yanniek was een paar dagen voor de wedstrijd ziek geweest en was blij dat ze mee kon doen.

Michel en Jay deden mee bij de jongens A2 pupillen, waarbij vooral de 60 m van Jay vermeld moet worden: 9.40, waarmee hij de 1 na snelste tijd had! De 1000 m was echt een thriller als je kijkt naar de uitslagen: nummer 1-2 en 3 hadden alle drie een tijd van 3.33, dus de honderdsten van seconden gaven uiteindelijk de doorslag: 3.33.24 voor de nummer 1, 3.33.90 voor de nummer 3 en Michel had zilver met 3.33.31… spannend hoor!

Puck, Esmee, Sarah en Julia kwamen bij de meiden A2 in actie met een mooie tijd onder de 10 seconden voor Sarah bij de 60 m en een afstand van 6.25 m bij kogelstoten voor Puck.

Overige uitslagen zijn te vinden bij www.avhylas.nl/uitslagen en kijk dan bij Runnersworld Indoor Gala.  

Leave a Reply