Eerste weekenden NK indoor succesvol voor AV Trias-atleten

This content has been archived. It may no longer be relevant

In Apeldoorn zitten eerste twee weekenden Nederlandse kampioenschappen indoor er weer op. Namens AV Trias hebben in verschillende categorieën atleten deelgenomen en met succes!

Bij de masters was Arnjan Bakker de enige deelnemer namens Trias. Bij zijn categorie mannen 55+ werd hij op de 60 meter horden 3e in een tijd van 10.26 sec. Op de 60 meter werd hij 5e in 8.55 sec.

Tegelijkertijd waren de NK meerkamp voor senioren en junioren. Jesper Peterse deed mee voor AV Trias en werd 8e bij de mannen zevenkamp. Bij het polsstokhoogspringen heeft Jesper een clubrecord indoor gesprongen: hij behaalde een hoogte van 4.53m.

De NK junioren leverden meerdere medailles voor AV Trias op. Timme Koster werd tweede op de 60 meter horden bij de jongens junioren A en liep een prachtige tijd van 7,97 sec. Stan Nijhuis pakte hoogspringgoud bij de jongens junioren A. Hij sprong 2.04m.

Ook Nienke Madderom werd Nederlands kampioen: zij won goud bij de meisjes junioren A op de 60m horden. Dit deed ze in een tijd van 8,79 sec.