Druk bezochte en gezellige tweede pupillencompetitie bij AV Trias

This content has been archived. It may no longer be relevant

Zaterdag 18 mei 2019 werd bij AV Trias de tweede wedstrijd van de pupillencompetitie gehouden. Het ochtendprogramma was helemaal bestemd voor de mini’s, pupillen C en B. In de middag gingen de A1 en A2 pupillen van start. Erg fijn voor de pupillen en hun ouders, zo’n compact chronoloog!

Dat vraagt overigens wel om een behoorlijk organisatietalent, maar dat is de wedstrijdcommissie absoluut toevertrouwd. Er deden wel 278 deelnemers mee aan de wedstrijd: van de verenigingen AV Castricum, AV Hera, AV Hylas, AV Nova, Tas ‘82, SV Noordkop, Hollandia, Dokev en natuurlijk AV Trias. In de ochtend was het lekker droog en nog wat fris; in de middag zorgde de zon voor rode wangen en nekjes…

Het programma zat strak in elkaar en de dag verliep soepel. Anja en collega’s worden steeds geroutineerder in het gebruik van de Electronische Tijdwaarneming. En de juryleden en wedstrijdcommissie kregen veel hulp, onder andere van de D en C-junioren Gijs, Gijs, Ties en Bas. Leuk en fijn dat jullie kwamen helpen mannen!

In de kantine hadden Karin, Theo en Jocelyne een primeur… er kan nu gepind worden bij AV Trias. Heel handig en het leverde direct een goede omzet op, maar ook natuurlijk door de lekkere tosti’s!

En de Trias-pupillen? Die hebben weer prachtige prestaties neergezet. Veel pupillen hebben nieuwe persoonlijke records behaald! En als je ziet hoe blij een kind daar dan mee is: daar doen we het voor!

Naast PR’s zijn de volgende prestaties nog vermeldingswaardig:

– Zoë Hoebe (A2) behaalde goud op de 1000 meter met een knappe tijd van 3,39. Ook op de meerkamp deed zij het uitstekend en behaalde zilver!

– Boet van Hove (A2) bereikte de eerste plaats op de 1000 meter in een zeer snelle tijd van 3,21!

– Florian Rijks (A1) won goud op de 1000 meter en rende als een cheetah zo snel in 3,26 minuut over de streep.

– Mats Poppenk (B) liep de 1000 meter in een snelle tijd van 3,41. Hij bereikte daarmee de eerste plaats! Bij de meerkamp deed hij het ook goed en behaalde de derde plaats. Zijn maatje Dante Cronie behaalde zelfs de eerste plaats op de meerkamp en nam het goud mee naar huis!

– Djaleesh Anwar-Ali behaalde de derde plaats op de 600 meter bij de mini’s met een tijd van 2,28. Daarnaast behaalde hij zilver op de meerkamp!

– Evy van der Steen, C pupil, liep de 600 meter in een snelle tijd van 2,19 en won zilver!

– Bobbi Meijer (mini) liep de 600 meter in 2,36 meter. Ze won daarmee brons! Dubbel, want op de meerkamp eindigde ze heel knap als derde en nam de beker mee naar huis!

– Manuel Cronie won goud bij de pupillen A2 met maar liefst 1625 punten en zijn trainingsmaatje Tijs Witte stond naast hem op het podium en behaalde zilver!

Allemaal goed gedaan! En organisatoren, vrijwilligers, ouders, opa’s en oma’s… dankjulliewel voor een mooie en sportieve dag! We kijken uit naar zaterdag 25 mei als bij AV Trias de tweede competitiedag van de junioren wordt georganiseerd.