Clubkampioenschappen in het zonnetje

This content has been archived. It may no longer be relevant

Afgelopen zondag is er in een stralend voorjaarszonnetje de Clubkampioenschappen cross van atletiekvereniging Trias georganiseerd. Dit betekende niet dat de omstandigheden makkelijk waren. Het parcours in t’ maalwater was onverhard en de bekende sleeheuvel werd een ware kuitenbijter. Bij de mannen kon Quinten Zwaga hier het beste mee omgaan. Bij de dames was het Eileen Groenland die als eerste de finish bereikte.

Bij de jeugd waren het vooral de jongste pupillen die het publiek enthousiast maakte. Bij elke aanmoediging werd er weer een tussensprintje uitgeperst. Thijs Alleman en Kyra Agassi wonnen in de jongste categorie. Bij de pupillen B werden Thijs Haanappel en Lisa Genet de nieuwe clubkampioenen. Bij de A pupillen werd de groep gesplitst in 1e jaars en 2e jaars. Bij de 1e jaars werden de kampioenen Yanniek Bouwer en Martijn bakker. Bij de 2e jaars A pupillen werden het Michel v/d hoven en Teuntje Hopman. Alle andere 60 pupillen leverde ook een fantastische strijd met elkaar. Hoewel iedereen na 1 kilometer erg moe de finish bereikte maakte het applaus veel goed. De trainers van Trias waren dan ook apetrots op iedereen.

De D junioren liepen zelfs 2 kilometer en de talenten Jurriaan Oudekerken en Zoé de Jong kwamen als eerste over de streep. Bij de c junioren waren dit Celine Ruiter en Dario Duineveld. In de oudste junioren categorie ging de overwinning naar Bastiaan Bouwman, Lenneke stam en Ayla Agassi.

Klik hier voor een sfeer impressie.

Klik hier voor de uitslagen

Leave a Reply