C-junior Jasper Haakman over zijn deelname aan Olympic Moves

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hallo, mijn naam is Jasper Haakman en ik ben lid van AV Trias sinds september 2018. Ik zit bij de Junioren C.

Mij is gevraagd om iets te schrijven over mijn deelname aan de Olympic Moves. De Olympic Moves is een organisatie (KVLO en NOC*NSF) die voor scholen verschillende sportwedstrijden organiseert, zoals Atletiek, Badminton, Hockey, Tennis en Veldloop.

Samen met een team van 5 personen van mijn school (Clusius College in Castricum) hebben wij 18 april meegedaan aan de regionale finales veldloop 2.5 km in Den Haag. Wij zijn daar met ons team 1ste geworden, (individueel werd ik 3de) en hebben ons hiermee geplaatst voor de Landelijke Finale in Papendal!

De finale is op 6 juni. Er doen die dag in totaal 41 scholen mee. Het begint met een openingsshow om 9.30 uur, daarna gaan we naar de wedstrijden. Om 16.00 uur is de prijsuitreiking en afsluitingsshow. En dan weer naar huis. Ik heb er erg veel zin in.