AV Trias, gastvrouw van de regionale pupillenwedstrijd

This content has been archived. It may no longer be relevant

Yes, het mag weer… regionale wedstrijden met publiek!

Op zaterdag 3 juli ontving AV Trias pupillen, trainers en ouders/begeleiders van Phanos, AV Edam en DEM voor de regionale pupillenwedstrijd. Daar hadden we naar uitgekeken met zijn allen! Alle pupillen hebben tenslotte al ruim een jaar alleen maar getraind en stonden letterlijk en figuurlijk te trappelen aan de start. Extra bijzonder was het omdat het ook de eerste wedstrijd was op onze nieuwe baan. 

Een zonnige dag met mooie estafettes, worpen en sprongen en bovenal veel aanmoedigingen van het publiek! De pupillen hebben zich van hun beste kant laten zien! De uitslagen vind je hier.

En niet te vergeten…halverwege het programma was er een speciaal onderdeel: Lisanne de Witte die binnenkort naar de Olympische Spelen in Tokyo gaat, liep samen met Ilja, Bjorn, Ole en Thijs de 200 meter. Nu hadden we in de ochtend natuurlijk al veel snelle pupillen van start zien gaan, maar dit was toch echt van een andere orde van grootte. Ongelooflijk hoe snel er dan gelopen wordt! En heel inspirerend voor alle pupillen, die na afloop natuurlijk in de rij stonden voor een handtekening op hun net vergaarde diploma. En natuurlijk op de foto met Lisanne! 

Kortom een geslaagde eerste wedstrijddag!