2e competitiewedstrijd Pupillen – 3 juni

Zaterdag 3 juni vond de 2e competitiewedstrijd plaats bij Trias, hier deden 194 jonge atleten aan mee. Een prachtige dag met in de ochtend de mini’s en C pupillen en ’s middags B en A pupillen.

Afgelopen zaterdag, 3 juni, mocht AV Trias de tweede competitie wedstrijd voor maar liefst 194 pupillen organiseren. Een combinatie van prachtig weer, een strak chronoloog en een enorme inzet van trainers, vrijwilligers, hulpouders, toeschouwers en uiteraard de atleten, zorgden voor een geweldige dag.


Onze eigen 44 Trias atleten lieten zich weer van hun goede kant zien. Voor 9 pupillen was dit zelfs de allereerste wedstrijd. Deze 44 kanjers hebben maar liefst 123 pr’s bij elkaar gelopen, gesprongen, gegooid of gestoten! En dat was te zien in de resultaten: 10 podium plaatsen op de meerkamp, 9 keer top 3 op de 600m of 1000m en ook 9 keer top 3 bij de estafette. De MPA1 zorgden zelfs voor een volledig rood/zwart podium. Super meiden!

En het mooiste resultaat: Heel erg veel lachende en blije gezichten. Op naar de volgende competitie wedstrijd op 1 juli in Castricum.

En kijk ook vooral op atletiek.nu voor alle resultaten! 🥇

De laatste tips voor zo ver mogelijk de bal gooien worden nog even snel gegeven door Gerben.

De meiden pupillen B zijn blij met trainster Evi Tervoort, leuk dat ze er ook met de wedstrijd is!

Op deze prachtige dag was het druk in de kantine, de ijsjes gingen hard 🍦 De kantine was gelukkig goed bezet, de hele dag was er hulp van Steffi en Evy. Top dat jullie er waren meiden!