2 x podium tijdens finale van pupillen competitie

This content has been archived. It may no longer be relevant

Afgelopen zaterdag hebben 12 Trias atleten deelgenomen aan de finale van de pupillen competitie. De finale werd dit jaar georganiseerd door AV Startbaan in Amstelveen. De finale werd onder perfecte omstandigheden gehouden; goede organisatie, aangenaam weer (half bewolkt en weinig wind) en veel publiek.

Namens Trias hadden zich 2 ploegen geplaatst: de meisjes A1 en de jongens Mini. De A1 meisjes (Robin, Evy, Steffi, Liz en Sara) zijn op een 6e plek geëindigd in het ploegenklassement. De jongens Mini (Lars, Dylan, Huub en Sil) zijn op een 8ste plek geëindigd. Dylan zijn 2.86m bij het verspringen was een knappe prestatie.

Naast de 2 ploegen hadden 3 atleten zich individueel geplaatst voor de finale: Dante bij de A2-jongens, Deanne en Sterre bij de C-meisjes. Na een spannende strijd is Dante op de eerste plek geëindigd in het individuele klassement. Zijn puntentotaal van 1867 was, ondanks een mooie 1.45 met hoogspringen, net niet genoeg om het clubrecord van Stan Nijhuis te verbreken.

Bij de C-meisjes heeft Sterre een mooie 14e plek behaald in het individuele klassement en is Deanne heel knap 5e geworden. Deanne werd daarmee ook op het podium gehuldigd. Vooral de prestaties van Sterre en Deanne op verspringen (3.10m en 3.12m) en de 40m (7.34 en 7.48) sprongen in het oog.

Naast de mooie 6e plek met de ploeg bij de A1 meisjes heeft Robin ook een knappe 6e plek in het individuele klassement behaald. Vooral haar sprong van 3.93m en 60m van 9.33 vielen daarbij op. Hier zijn de uitslagen na te lezen.