Vacatures trainer

Vacatures voor een trainer sprint/afstanden en een trainerscoördinator

Wie zijn wij?
AV Trias uit Heiloo is een atletiekvereniging waar zowel topatletiek als recreatiesport met groot enthousiasme bedreven wordt. Onder leiding van de succesvolle trainer Sven Ootjers heeft de baanatletiek op onze vereniging een internationaal niveau bereikt. Wij doen voorts mee aan de teamcompetitie. Daarnaast hebben wij een bloeiende jeugd- en junioren afdeling, een wedstrijdgroep en een grote groep enthousiaste recreanten. Vanuit de vereniging proberen wij voor iedere doelgroep de juiste en beste ondersteuning te bieden Ons credo is daarom “Trias: voor iedereen die zichzelf wil overtreffen!”. Er zijn binnen AV Trias 30 trainers actief, grotendeels op vrijwillige basis.

Het bestuur en de technische commissie heeft de ambitie om als vereniging te blijven groeien waarbij nog meer kansen worden gecreëerd voor de baan- en recreatieatletiek. Om die ambitie waar te maken zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste sprinttrainer.

Vacature sprint/looptrainer baanatletiek ploegen (plm. 4 uur per week)

De trainer die wij zoeken is een serieuze en enthousiaste trainer die het plezier in de sport kan overbrengen op de atleten. Je maakt deel uit van een driemanschap dat de trainingen verzorgt voor de ploegenatleten, een groep zeer gemotiveerde en enthousiaste sporters. De trainer is in het bezit van het trainersdiploma niveau 3 of vergelijkbaar.

De taken bestaan uit:

1. Het verzorgen van twee trainingen per week (in de avonduren);
2. Het maken van schema’s voor de atleten;
3. Het bijwonen van de jaarlijkse ledenvergadering en periodiek afstemmen met de technische commissie.
4. Het opstellen en coördineren van de competitieploegen

Ook de trainer bieden wij een passende vergoeding.

Belangstelling?

Stuur een email met jouw motivatie en kort cv naar voorzitter@avtrias.nl