Sven Ootjers

Mijn naam is Sven Ootjers en ik ben trainer van de C junioren en de wedstrijdgroep. Je kunt contact met mij opnemen via sootjers@hotmail.com of 06-29514976.

Ik doe sinds 1980 aan atletiek en de sport heeft mij sindsdien niet meer losgelaten. Ik ben in dat jaar begonnen bij AV Nova Warmenhuizen dankzij mijn vader die die vereniging oprichtte.

Sinds 1995 ben ik verbonden bij AV Trias. Een vereniging die mede door mijn vader altijd als warm bad voelt. Ik geef vanaf mijn juniorentijd  atletiektraining.

Via mijn CIOS opleiding  liep ik stage en had het bij AV Trias meteen naar mijn zin. Ik woonde toentertijd in Alkmaar dus Heiloo was ook nog eens lekker dichtbij.
Als actief atleet heb ik verschillende Nederlandse titels behaald en ben ik nog steeds in het bezit van 2 Nederlandse records.

Ik geniet als anderen  genieten van de sport en wil ook op een verstandige wijze het maximale uit iemand halen. Van pupil tot senior tot master.

In 2002 had ik mijn eerste atlete die goed presteerden op een internationaal toernooi 4e plaats op een WK junioren. Vlak daarna toch besloten door de drukte wat het begeleiden van topatleten meebrengt om er mee te stoppen.

In 2008 ben ik weer begonnen bij AV Trias. En vanaf dat moment sta ik nog steeds elke dag met heel veel plezier op de Trias baan. Qua sportief succes zijn we op de goede weg op elk internationaal toernooi heb ik met mijn eigen AV Trias  atleten op het toernooi gestaan. Van Olympische Spelen tot EYOF.