Nicole Weijling-Dissel

Mijn naam is: Nicole Weijling-Dissel

Ik ben OERsterk coach en master Wereldkampioen hardlopen. Ik coach mensen naar een blijvend gezond gewicht en een fit en sterk lichaam. Ook geef ik 2x per week hardlooptraining voor Trias en Dorssportsleden.

Tot mijn 40ste deed ik eigenlijk nooit aan sport. M.b.t. mijn gewicht was ik altijd een jo-jo. En op een bepaald moment had ik zelfs 30kg overgewicht. Dat was voor mij, met een lengte van 1.64m, echt te zwaar. Ik begon met hardlopen, (Lees waggelen) ik sloot me aan bij trainer Herman Admiraal en ik werd lid van av Trias. Gewicht verliezen was al snel niet meer het doel. De trainingen van Herman in de duinen van Egmond en op de baan gaven mij enorm veel plezier. Iedere training was voor mij feest. Van recreant werd ik wedstrijdloper tot fulltime atlete. Nu ben ik master Wereldkampioen op alle afstanden van de 800m tot aan de 10km op de weg.

Corona maakte de wereld (en voor mij) alles anders. Alle wedstrijden, dus ook mijn WK ½ marathon in Toronto, werden geannuleerd. Maar zoals ik in mijn sport had geleerd, neem ik alles in het leven zoals het is en komt. Dus zo deed ik dat hiermee ook. Van atlete werd ik coach. Nu ben ik gediplomeerd Oersterk coach en begeleid ik mensen naar een blijvend gezond gewicht en een fit en vitaal sterk lichaam. Naast OERsterk consulten en trajectbegeleiding naar een blijvend gezond, fit en sterk lichaam, geef ik ook hardlooptrainingen;

Maandag avond       baan, bos en/of Maalwater            vanaf 19.15 uur

Zaterdag ochtend     in de duinen bij t Woud                vanaf 10:00 uur.

Mijn trainingen zijn altijd opgebouwd uit een menu bestaande uit een aantal voorgerechten (Warming Up), 2 hoofdgerechten (de kern van de training) en 1 of 2 toetjes. (Cooling Down).

Plezier en blessure vrij blijven vind ik in de trainingen het belangrijkste maar ook heb ik aandacht voor de looptechniek en deel ik als (leefstijl-)coach-trainer graag mijn kennis en inzichten die ik de afgelopen jaren heb geleerd naar fysiek en mentaal steeds sterker te worden

Aansluiten bij een training kan en mag altijd. In principe kan ieder niveau meedoen.

Verder geef ik ook lezingen “Van Big Mama tot Wereldkampioen” waarin ik mijn waargebeurd verhaal vertel met anekdotes en entertainment, aangevuld met informatie voor een gezonde leefstijl.

Graag help ik jou met jouw doel, laat ik je stralen en geef ik jou straks een mooi podium.

Wil jij weten of ik als gediplomeerd OERsterk coach iets voor jou kan betekenen?

Neem dan een kijkje op mijn website: fitmetnicole.nl en vraag een GRATIS intakegesprek aan.