Eline Koenz

Hoi! Mijn naam is Eline Koenz en ik geef sinds begin 2015 training aan de pupillen van AV Trias. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit.

Toen ik 10 jaar oud was begon ik zelf met trainen bij onze vereniging en dat doe ik nog steeds met plezier drie keer per week. Ook het training geven vind ik erg leuk: ik heb ondertussen alle leeftijdsgroepen bij de pupillen al getraind, zowel in de zaal als op de baan. Op dit moment geef ik training aan de A-pupillen op woensdagmiddag: een leeftijdsgroep die erg leergierig én gezellig is. Dat ik training geef aan de A’tjes betekent dat ik ook van de partij ben bij het A-pupillenkamp, dat meestal plaatsvindt voor de zomervakantie. Ik vind het heel tof om samen met de andere begeleiders ervoor te zorgen dat de pupillen een geweldig kamp hebben en na twee dagen weer tevreden naar huis gaan.

Precies hetzelfde gevoel hoop ik teweeg te brengen bij de trainingen: als de kinderen weer naar huis gaan, hoop ik dat ze iets nieuws geleerd hebben en dat ze het een leuke training vonden. Als ik daarvoor heb kunnen zorgen, is de training voor mij geslaagd.