Astrid Besseling

Hard-zacht-netjes-goed-lopen…

Graag stel ik mezelf voor, mijn naam is Astrid Besseling en ik woon in Heiloo.  Sporten vind ik erg leuk en goed. Ik geef hardlooptraining bij AV Trias aan beginners en (licht) gevorderden, Bodyshape bij Gym- en Turnvereniging Heiloo aan dames 35+ en. Naast dat ik trainingen geef, sport ik zelf bij Dorssports (Bodypump, Bodybalance en Fitness) en verder fiets ik veel.

Juist de verschillende sporten vind ik leuk en afwisselend en natuurlijk heel goed voor je lijf.

Hardlopen deed ik al jaren bij AV Trias onder begeleiding van trainer Herman Admiraal. In 2011 werd ik gevraagd of ik de Start to run trainingen wilde verzorgen en ik zei gelijk: Ja.   De cursus duurt 7 weken en loopt via Start to run. Daarna kunnen de deelnemers lid worden van AV Trias en trainen op de verschillende dagen en tijden.

Zelf geef ik vrijdagochtend training. Iedereen kan instromen, gewoon een aantal keren meedoen en kijken hoe het je bevalt. Op vrijdag trainen we van 09.15 uur tot 10.15 uur en starten vanaf AV Trias kantine.

Het leukste aan training en/of lessen geven is dat ik het zelf leuk en plezierig vind om te doen. Doel is om mensen te motiveren, stimuleren en enthousiasmeren voor bewegen/sporten. Sporten moet leuk en gezellig zijn en ieder op zijn of haar niveau.  Sociaal aspect is ook heel belangrijk, we organiseren 3 keer per jaar koffie met taart na afloop. Gezellig bijpraten maar wel nadat we getraind hebben, haha.

Kom gerust een keer langs en doe mee om het zelf te ervaren wat het met je doet!