Astrid Besseling

Hard-zacht-netjes-goed-lopen…

Graag stel ik mezelf voor, mijn naam is Astrid Besseling en ik woon in Heiloo.  Sporten vind ik erg leuk en goed. Ik geef hardlooptraining bij AV Trias aan beginners en (licht) gevorderden, Bodyshape bij Gym- en Turnvereniging Heiloo aan dames 35+ en Fitgym aan 75+ in Verzorgingshuis De Loet. Naast dat ik trainingen geef, sport ik zelf bij Dorssports (Bodypump, fitness, CX-WorX) en fiets ik veel.

Juist de verschillende sporten vind ik leuk en afwisselend en natuurlijk heel goed voor je lijf.

Hardlopen doe ik al jaren bij AV Trias onder begeleiding van de Topper Herman Admiraal. In 2011 werd ik gevraagd of ik de Start to run trainingen wilde verzorgen en ik zei gelijk: Ja. De cursus duurt 7 weken en loopt via Yakult. Daarna kunnen de deelnemers lid worden van AV Trais en trainen op de verschillende tijden op de baan of in het bos.

Zelf geef ik vrijdag- en zaterdagochtend training. Iedereen kan instromen, gewoon een aantal keren meedoen en kijken hoe het je bevalt. De vrijdag is Start to Run, op zaterdag is het van 09.30 uur tot 10.45 uur.

Het leukste aan training en of lessen geven is dat ik het zelf leuk vind om te doen, plezier eraan beleef vooral om mensen te motiveren, stimuleren en enthousiasmeren voor sporten. Sporten moet leuk en gezellig zijn en ieder op zijn of haar niveau.  Sociaal aspect is ook heel belangrijk, we organiseren 4 keer per jaar koffie met gebakken taarten door de lopers. Gezellig bijpraten maar wel nadat we getraind hebben, haha.

Kom gerust een keer langs en doe mee om het zelf te ervaren wat het met je doet!