Remko van Hove

Wie ben je?

Ik ben Remko van Hove (1974), samen met Sanne, Fien en Boet woon ik aan de rand van Heiloo. Sinds 2004 ben ik trotse eigenaar/directeur van een transportbanden fabrikant met Chinese roots met vestigingen in Europa en Zuid-Amerika. 

Wat is je functie binnen AV Trias?

In 2018 begonnen als algemeen bestuurslid en sinds 2019 voorzitter. 

Wat maakt Trias voor jou speciaal?

Waar zal ik beginnen? Trias is speciaal door de kracht die uitgaat van alle vrijwilligers en betrokkenen. Voordat ik als bestuurslid begon was ik me niet bewust van al die geweldige mensen die zich belangeloos inzetten om van de club een succes te maken. Mooi er nu onderdeel van te zijn. Trias is speciaal omdat het iedereen, die dat wil, de mogelijkheid geeft zich te verbeteren. Start-to-run atleten en topsport atleten trainen naast elkaar. Verder is Trias speciaal omdat mijn vrouw hier topatlete was en nu mijn dochter Fien en zoon Boet er trainen en training geven. En dan tot slot, de ligging van de baan vind ik ook speciaal. Mooi beschut aan de rand van het Heilooër bos. 

Wat voor sport beoefen je?

Ik ben dol op hardlopen (uiteraard bij Trias) en fietsen en doe ter ondersteuning daar wat andere activiteiten naast. 

Wat wil je vertellen wat men niet van je weet?

Ik vind het erg leuk om te sleutelen aan één van mijn fietsen.