Heleen Mulders-Petram

Wie ben je?

Ik ben Heleen (1981) en woon met mijn gezin in Alkmaar. Ik werk bij Solar, een technische groothandel in Alkmaar. Daar vervul ik een logistieke functie als schakel tussen het warehouse en de IT.

Wat is je functie binnen AV Trias?

Sinds ruim een jaar verzorg ik maandelijks de nieuwsbrief van AV Trias, plaats ik nieuwsberichten op de website en houd de website up-to-date. Af en toe zoek ik contact met de plaatselijke kranten, vaak met een leuk artikel als resultaat. Heb jij iets leuks om te delen met ons? Mail mij dan 😃

Verder ben ik ook altijd wel bezig met de vrijwilligersapp, leuk als ik je daar ook in zie!

Dat twee kinderen van mij bij Trias trainen en een vereniging niet vanzelf draait, was voor mij de reden om me aan te melden als vrijwilliger.

Wat maakt Trias voor jou speciaal?

Mijn oudste en jongste dochters trainen met veel plezier bij Trias, Isa bij de junioren en Rozemijn bij de pupillen. (Mijn middelste dochter zit overigens op waterpolo, ook een heel leuke sport.)

Dat Trias in Heiloo zit, maakt het voor mij vooral leuk. Ik ben opgegroeid in Heiloo en vind op en rond de baan altijd veel herkenning.

Wat voor sport beoefen je?

Ik hou erg van hardlopen, fietsen en zwemmen. Daarnaast geef ik bootcamptraining bij Mom in Balance en train daar zelf ook. Sporten in de buitenlucht is aan mij wel besteed.

Wat wil je vertellen wat men niet van je weet?

Als het even kan neem ik een duik in het buitenwater. Koud of niet, dat maakt mij dan niet zoveel uit…