Sportshowroom.nl

Geniet van jouw run

Voor de hardloper valt alles samen bij ritme en discipline. Uiteraard met uitzonderingen op de regel maar die vormen ook weer onderdeel van jouw plan, want variatie is key om je lichaam scherp te houden.

Wat eet en wat drink je? Wanneer en met welke regelmaat? Ditzelfde geldt voor het trainen: hoe vaak loop je op een dag? Of wat te denken van je kledingstijl: welke hardloopschoenen helpen je bij jouw training? Welke kleding, shirts en broeken maken jouw outfit geschikt voor jouw missie? Voor de voeding raden wij het boek “De Voedselzandloper” aan. Een boek waarin alle facetten binnen het eten en drinken aan bod komen. Puur en alleen om te begrijpen wat je dagelijks eet en drinkt. De keuze is vervolgens volledig aan jou, hoe je dit wilt combineren en inzetten in het dagelijks leven.

Binnen hardloopkleding vinden wij hetzelfde principe terug in de Sportshowroom, hier vind je alle merken en webwinkels terug op één plek, met objectieve informatie over bijvoorbeeld de nieuwste hardloopschoenen. Dus niet bekeken vanuit één kant maar vanuit het product en waarvoor dit product gemaakt is. Wat doet een hardloopschoen voor jou? Met name het gedeelte “voor jou” is zo belangrijk. Het gaat niet om een merk, of om wat is wel en wat is niet gezond. Iedere hardloper is anders en iedere hardloper creëert zijn of haar eigen weg naar succes. Wij hopen met deze adviezen elkaars route een boost te geven. Eet jouw ontbijtje en trek jouw favoriete hardloopschoenen maar aan. Geniet van jouw run!