Zaterdagochtend training Start-to-Run

In september 2011 en ik gestart met Start to Run. Mijn omgeving raadde mij dit af. “Waar begin je aan op jouw leeftijd, denk om je gewrichten”, werd mij gezegd. Inderdaad ik begon mijn knieën te voelen, maar gelukkig duurde dit niet zo lang. Ik vond het zo leuk, dat ik nu ook meedoe met de vervolg training onder leiding van Hennie Punt en Astrid Busso-Besseling. Deze enthousiaste trainers geven elke zaterdagmorgen weer een pittige training in het Heilooër bos of Het Maalwaterpark. Ongeveer 20 lopers, zowel beginnend als gevorderd, vertrekken om 9.30 uur vanaf Trias voor een bijna anderhalve uur training. Astrid en Hennie weten steeds een andere route, zodat het nooit saai wordt. Je bepaalt zelf tot hoever je wilt gaan, maar ze stimuleren je wel door hun enthousiasme en optimisme. Conclusie: Je bent nooit te oud om te gaan hardlopen.

Leave a Reply