Zandvoort circuit running feest

Afgelopen zondag gingen wij met zo’n 30 Trias vrienden naar Zandvoort om mee te doen aan de vijfde editie van de circuitrun. De stemming zat er in de trein al goed in. In de trein werden –zoals altijd- de kwalen en klachten uitgewisseld die ongetwijfeld oorzaak van een minder loopresultaat zouden zijn. De een had slecht geslapen, de ander had teveel pasta gegeten op de – overigens zeer gezellige!- Trias Pastaparty van zaterdagavond en weer een ander klaagde over pijn in de heup. De klachten waren snel vergeten toen wij het zonovergoten Zandvoort bereikten. Wat een prachtig loopweer was het!

Arie Visser en Hennie Punt hadden er ook dit jaar weer voor gezorgd dat wij met een top “wedstrijdteam” aan de start stonden, zodat de eer van vorig jaar (een tweede plaats) verdedigd kon worden.

Nadat wij ons in de pitboxen hadden omgekleed en wat hadden ingelopen werd het startschot gegeven. De eerste paar kilometers over het circuit waren zwaar door de zon en de luwte van het circuit. Ook dit jaar heeft onze huisfotograaf Leo de meesten van ons gefotografeerd tijdens het zwoegen op het circuit. Het strand was dit jaar echt perfect, wij hadden de wind in de rug en het was eb dus het stand was breed en mooi hard. De meesten van ons liepen op vleugels. De strandopgang daarentegen was als altijd weer een uitputtingsslag. Gelukkig werden we eenmaal boven opgevangen en gesteund door het enthousiasme van het publiek. De sfeer in Zandvoort was top en de mensen haddenn zich echt ingespannen om er een geweldig feest van te maken.

Na de finish zijn we met z’n allen naar de businessruimte gegaan, waar bleek dat wij maar liefst drie prijzen in ontvangst mochten nemen. De mannen van Arie Visser (Emiel Admiraal, Dennis Bruin, Pim Molenaar, Michel Pannekeet en Hennie Punt) waren er wederom in geslaagd de tweede prijs te behalen in de businessloop. Bovendien was snelste man Pim Molenaar en was Corinne Knaap derde geworden in het dames klassement. Deze prestatie en die van alle anderen moest natuurlijk gevierd worden, dus stortten wij ons in het feestgedruis van Zandvoort. Het bleef nog lang onrustig in de stad…..

Namens een van de shirtsponsors wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor deze geweldige dag en feliciteren met ieders superprestatie!

Leave a Reply