Wederom prijzenregen voor Trias op 2e competitiewedstrijd pupillen 18 juni av Suomi in Santpoort

Minipupillen

Hier kwamen 3 mini pupillen in actie en voor alledrie was het de 1ste wedstrijd dus voor dit trio alleen maar persoonlijke records op deze dag. Finn was de enige deelnemer bij de jongens voor Trias maar presteerde geweldig. Na eerst even een estafette te hebben gelopen met de C jongens ging de 3 kamp soepel en mocht hij voor een 2e prijs het podium beklimmen. De 600 meter ging ook prima en wederom sleepte hij de 2e prijs in de wacht. Nadesh en Bente deden het ook prima. Voor Nadesh allemaal persoonlijke records en Bente behaalde een 1ste prijs op de driekamp en een keurige 3e prijs op de 600 meter.

C meisjes

De meisjes Anna, Kyra, Kim en Evi waren met zijn vieren dus mochten zij een estafette lopen. Dit ging goed evenals de driekamp van de meisjes. Voor Evi was het haar eerste wedstrijd dus voor haar allemaal pr’s. Deze meisjes hebben het vooral erg gezellig onderling.

C jongens

De drie jongens Lars, Koen en Mike gingen onder Alette, de moeder van Lars aan de estafette beginnen samen met de mini Finn. Hier werd hard gestreden en ook op de 3 kamp leverden de jongens weer diverse pr’s. Op de 600 meter viel Mike met een 4e plaats helaas net buiten het podium.

B meisjes

Voor deze groep wederom een estafette viertal met Jip, Pleuni, Iris en Nienke. Helaas waren ze het enige estafette team dus hiervoor geen tegenstand. Om de driekamp deden deze meiden het echt geweldig. Pleuni werd 6e , Jip 4e en Iris mocht de 3e plek en Nienke de 2e plek van het podium betreden. Ji p viel met haar 4e plek op de 1.000 meter helaas net buiten het podium en Nienke mocht ook daar nog de 3e prijs in ontvangst nemen. Meiden echt weer klasse gepresteerd hoor!

B jongens

Maar liefst 6 jongens, Casper, Jens, Floris, Tijs, Wietze en Stein, hier aan de start en dan is het een moeilijke keuze wie de estafette mag lopen. De keuze viel vandaag op Wietze, Stein, Tijs en Jens. Een goede keuze want de jongens werden met overmacht 1ste . Op de 3 kamp zaten de jongens ook allemaal dicht bij elkaar. Tijs werd uiteindelijk 3e en Stein 2e en mochten plaats nemen op het podium. Tijs wist ook nog op de 1ste plaats op de 1.000 meter te veroveren.

A1 meisjes

Hier waren Sabine en Yanniek aan de start. In het sterke deelnemersveld weerde deze Trias meisjes zich kranig op de 3 kamp. Op de 1.000 meter deed Sabine het erg goed en Yanniek besloot om nu eindelijk maar te laten zien wat ze in huis had en behaalde een prachtige 2e plaats.

A1 Jongens

Hier de 5 jongens Floris, Gijs, Twan, Stan N. en Bas aan die de Trias kleuren vertegenwoordigden. De mannen werden keurig 1ste op de estafette. Op de 3 kamp deden de mannen goed hun best en sneuvelden er weer divers pr’s. Stan mocht wederom de 2e plaats in ontvangst nemen met de 3 kamp dit mede door zijn geweldige prestatie bij hoog springen namelijk 1.25. Op de 1.000 meter was de 4e plaats van Floris helaas net niet genoeg voor het podium maar toch heel sterk gelopen.

A2 meisjes

De A2 meiden hadden vandaag een heel sterke tegenstander in de vorm van AAC. Toch weerde de 5 dames zich met de prestaties van Coosje, Sarah,Britt, Esmee en Puck.Helaas geen prijzen op het podium maar wel een hoge plaats in het team klassement. A2 jongens De kanjers Luuk, Jay en Michel verschenen in deze categorie aan start. Luuk presteerde weer goed en stabiel. Jay werd door zijn heel snelle sprint (8.9 sec) rn verre spring van 4 meter 13 3e op de 3 kamp. Michel was weer onverslaanbaar op de 1.000 meter en ging met de 1ste prijs naar huis.

Alle ouders die wederom ons hebben geholpen om deze dag weer tot een prachtig einde te brengen bedankt voor jullie hulp.

Anja

Leave a Reply