Verslag pupillen 2e crosscompetitie 7 januari 2012 bij av Dokev in Anna Paulowna

In totaal 18 pupillen hadden zich in geschreven voor de 2e crosswedstrijd in Anna Paulowna. Op het modderige parcours met veel wind deden de pupillen van Trias weer goed mee. Door een foutieve aanlevering van het chronoloog door ondergetekende was niet iedereen op tijd om in zijn eigen categorie mee te lopen. Alleen voor Bente was er helaas geen alternatief maar de overige pupillen konden gelukkige in een andere groep mee lopen en zijn voor wat betreft de klassering toch in hun eigen categorie in de einduitslag opgenomen.

C meisjes en jongens

Deze mochten de spits af bijten en deze keer gezamenlijk starten. Helaas was Bente te laat door verkeerde informatie betreffende het chronoloog en moest ze deze wedstrijd aan haar voorbij laten gaan. Daan was gelukkig wel op tijd en liep een goede wedstrijd en eindigde op de 11e plaats.

B jongens

In deze categorie 3 jongens aan de start Koen, Mike en Raúl. Voor Koen die de afwezige Vince verving was het zijn eerste crosswedstrijd en hij ging goed mee. Hij werd keurig 18e in de middenmoot. Mike gleed een paar keer uit en de modder zat zelf op zijn gezicht maar hij werd keurig 5e. Raúl had zijn oude vorm weer terug en kwam als 4e over de finish.

B meisjes

Ook bij de B meisjes een trio aan de start namelijk Susan, Kyra en Marjolein. Kyra was zoals altijd weer stabiel en eindigde als 19e . Marjolein en Susan mochten nog met de A1 meisjes mee lopen en Marjolein deed dit prima en kwam goed mee. Met haar tijd werd ze keurig 23e vlak achter Kyra. Susan had het zwaar maar ze liep de volledige cross toch uit.

A1 jongens

Hier weer een echt team aan de start namelijk Casper, Wietze, Tijs en Rick. Rick en Wietze liepen met de A2 jongens mee en Wietze kon goed mee komen met deze oudere jongens. Rick liep de volledige 1.250 meter dapper uit. Casper zat er weer goed bij en Tijs werd keurig 4e hoewel hij daar zelf niet zo tevreden mee was! A1 meisjes Nienke moest het vandaag in deze categorie de eer van Trias verdedigen. Ze ging goed mee in de voorste groep en mocht de eindstreep als 9e passeren.

A2 jongens

De mannen Twan, Stan en Martijn stonden hier aan de start. Twan had echt een vliegende start hij stapte rustig uit de auto maar kon meteen naar de start sprinten en starten met zijn startnummer in zijn broekzak. Geen tijd om zenuwachtig te worden en hij liep dan ook goed. Stan merkte dat hij wat tekort getraind had maar kwam toch als 18e over de finish. Martijn deed weer mee voorin. Hij kwam keurig als 5e over de finish met een tijd van 4.42. A2 meisjes Yanniek was hier wederom de enige die in het Trias tenue van start ging. Met haar soepele stijl was ze zelf ook erg tevreden dat ze als 10e over de finish kwam.

Leave a Reply