Verslag 3e pupillen wedstrijd op 2 juli bij AV Trias

A2 meisjes

Maar liefst 7 meisjes voor de A2 deden mee namelijk Imre, Esmee, Britt, Coosje, Sarah, Puck en Teuntje. Samen met Yanniek van De A1 konden ze mooi 2 estafette teams vormen. In de 3 kamp werd er goed gestreden hetgeen resulteerde in een 2e plaats voor Teuntje en Puck viel helaas met een 4e plaats net buiten de prijzen. Imre deed het goed op de 1.000 meter en werd daar keurig 7e.

A1 Jongens

Bij de A1 jongens verschenen er 9 jongens aan de start dus 2 estafette teams. De jongens: Martijn, Stan H. Sem, Maarten, Bas, Gijs, Stan N.,Floris en Twan mochten het stokje gaan overgeven en dat deden ze heel goed. Ze kwamen als 1e en 3e team over de finish met de estafette. Het succes zette zich voort in de 3 kamp waar Stan N (1e) en Gijs (3e) het podium mochten betreden. Martijn werd keurig 2e op de 1.000 meter.

A1 meisjes

Vandaag had Yanniek gezelschap gekregen van Sanne bij de A1 meisjes. Nadat Yanniek even met de A2 had mee gedaan aan de estafette gingen de dames samen naar de onderdelen van hun 3 kamp. Hun prestaties leverde voor Sanne veel pr’s op en voor Yanniek een keurige 3e plaats. B meisjes Hier was nog grote paniek in de week ervoor omdat er 1 van “harde” kern namelijk Iris was uitgevallen door een blessure. Gelukkig kregen de overgebleven meisjes Jip, Nienke en Pleunie gezelschap van Marit en Lisa zodat er wederom een estafette gelopen kon worden. Marit deed haar eerste wedstrijd en ging met allemaal persoonlijke records naar huis. Lisa deed het heel goed bij hoog springen. (1.05) en Jip was de beste met kogel storen van alle B meiden (5.30). Pleunie was wederom stabiel met alles. Nienke mocht wederom, mede door haar snelle sprint, de 2e plaats op het podium plaats nemen.

B Jongens

Ook bij de B jongens 8 deelnemers dus 2 estafette teams. De jongens Wietze, Casper, Rick, Jens, Tijs, Stein,Yur en Sijvert begonnen met de estafette en dit ging al meteen heel goed de teams werden 2e en 4e. Voor Rick ook allemaal persoonlijke records omdat het zijn eerste wedstrijd was. Jens haalde wederom de ondankbare 4e plaats net buiten het podium maar wel heel goed gedaan hoor. Stein mocht wederom voor het zilver het podium betreden. Tijs gaf echt alles op de 1.000 meter maar zijn n hele snelle tijd van 3.39.69 was helaas niet genoeg voor een podiumplek maar hij werd wel keurig 5e.

C meisjes

Het geweldige vijftal Shevon, Kyra, Evi, Kim en Anna gingen vandaag de strijd aan. Deze meisjes hebben veel plezier met elkaar en dat is geweldig om te zien. Vandaag werden er ook weer verschillende pr’s verbeterd. Helaas geen prijzen vandaag maar ze komen er steeds meer bij in de buurt.

C Jongens

Het kwartet Mike, Lars, Koen en Yari begonnen hier met de estafette en de jongens eindigde keurig als 2e . Op de 3 kamp deden deze jongens goed hun best en ook hier verbeterden ze allemaal weer pr’s. Mike komt steeds meer in de buurt van het podium op de 600 meter met zijn 5e plaats vandaag. Klasse gedaan hoor jongens. Mini meisjes Hier 2 kanjers aan start namelijk Nadesh en Bente, Nadesh geniet vooral en dat is ook heel belangrijk. Bente blijft een klasse apart. Met de 3 kamp steekt ze echt met kop en schouders overal bovenuit en werd wederom 1e. Op de 600 meter mocht ze ook weer een 2e plaats in ontvangst nemen.

Anja

Leave a Reply