Verslag 3e competitiewedstrijd zaterdag 27 juni AV Lycurgus

De 3e competitiewedstrijd op zaterdag 27 juni was bij AV Lycurgus in Kommenie en 34 pupillen van av Trias verschenen aan de start. De weersomstandigheden waren zonnig wat het een stuk aangenamer maakten voor alle ouders en trainers om het lange chronoloog van 10:30 uur tot en met 18:00 vol te houden.

3e comp pup

Meisjes pupillen mini
Zoë verdedigden hier ook weer als enige meisjes mini hier de eer van Trias en dat kan je ook rustig aan haar over laten want ook vandaag wist Zoë weer de 1e plaats op zowel de meerkamp als de 600 meter binnen te halen.

Jongens pupillen mini
Hier hadden we een trio van de mannen Florian, Tijs en Boet. Deze mannen starten goed samen met Zoë in de estafette. Vervolgens werd de meerkamp ook klasse afgewerkt met een mooie 2e plaats voor Florian. Met de 600 meter was het podium geheel voor Trias met een 3e plaats voor Tijs, een 2e plaats voor Florian en een 1e plaats voor Boet..

Meisjes pupillen C
Hier maar liefst 5 meisjes aan start; Denisha, Bibi, Britt, Jasmien en Felien. De meerkamp verliep prima en Britt mocht de 3e prijs in ontvangst nemen. In de eerste serie van de 600 meter versloeg Bibi Denisha net voor de eindstreep en dit leverde haar een derden plaats op. In de 2e serie had Jasmien een geweldige eindsprint maar kwam net een paar honderdste tekort om de eerste prijs in ontvangst te nemen maar dit was wel een zilveren medaille met een goud randje.

Jongens pupillen C
Het duo Skip en Bas hier aan de start. De meerkamp ging voor deze C mannen ook weer goed. Menig persoonlijk record werd weer gebroken. Skip eindigden bij de 600 meter weer als 4e maar liep geweldig.

Jongens pupillen B
Ook hier een duo aan de start de vrienden Jan en Daniël. De mannen deden het prima en hun groep waren ze enigen die over een meter sprongen met hoog springen. Daniël viel nog net in de prijzen met zijn 5e prijs. Op 1.000 meter streden de mannen met elkaar in hun serie om de overwinning. Daniël was net iets sneller en werd 1ste .

Meisjes pupillen A1
Hier kwamen er 6 dames aan de start; Marits, Iris, Fiep, Resa, Nika en Laura.

De estafette liep geweldig en de meisjes wonnen deze wederom met overmacht. In de meerkamp waren deze meisjes ook weer oppermachtig en was het podium voor Trias Resa werd 6e, Nika 5e, Iris 3e en Laura 1e. Op de 1.000 meter waren er prijzen in series voor Nika, en Laura.

Jongens pupillen A1
Hier vijf jongens aan de start: Noah, Skip, Gijs van der Kolk, Julian en Gijs Smolenaars. Ook deze mannen deden het geweldig in de estafette.. Op de meerkamp waren er podiumplaatsen voor Julian (7e), Skip (5e) en Gijs Smolenaars (2e) maar Noah had weer persoonlijke record’s.. Gijs Smolenaars was ook oppermachtig op 1.000 meter en werd ook daar weer 1e maar ook hier waren er podiumplaatsen voor Gijs van der Kolk en Julian.

Meisjes pupillen A2
In deze categorie 5 meisjes aan de start: Tess, Jetske, Chloé, Esmee en Bente. Bij de meerkamp vielen Chloé (7e) en Bente(1e) in de prijzen. In de series op de 1.000 was er medailles voor Bente, Jetske, Esmee en Chloé.

Jongens pupillen A2
Vandaag hier de mannen Bendt, Luuk, Merlijn, Huib en Finn die naar Kommenie waren afgereisd. In deze categorie hebben we wel te maken met een sterk deelnemersveld.

Ook hier sneuvelden er veel persoonlijke records. Huib werd keurig 5e in de meerkamp. Bendt mocht nog een medaille (4e plaats) ontvangen op de 1.000 meter.

Het was een lange dag maar de Trias pupillen hebben het weer prima gedaan.

 

Anja

Leave a Reply