Verslag 2e competitiewedstrijd zaterdag 6 juni AV Trias

De 2e competitiewedstrijd op zaterdag 6 juni was een thuiswedstrijd voor AV Trias en maar liefst 50 pupillen van AV Trias namen daar aan deel. Op bijna alle categorieën hadden we dan ook estafette teams. Samen met de verenigingen AV Castricum, Lycurgus en Nea Volharding deden er maar liefst 250 pupillen mee aan deze competitiewedstrijd.

Meisjes pupillen mini
Zoë verdedigde hier ook weer als enige meisjes mini de eer van Trias en dat kan je ook rustig aan haar over laten want ook vandaag wist Zoë weer de 1e plaats op zowel de meerkamp als de 600 meter binnen te halen.

Jongens pupillen mini
Hier hadden we een kwartet van de mannen Jens, Florian, Tijs en Boet. Deze mannen startten ijzersterk en wonnen met overmacht de estafette. Vervolgens werd de meerkamp ook klasse afgewerkt met een mooie 2e plaats voor Florian. Jens deed het ook erg goed op zijn eerste meerkamp. Op de 600 meter was het podium geheel voor Trias met een 3e plaats voor Tijs, een 2e plaats voor Boet en een 1e plaats voor Florian.

Meisjes pupillen C
Hier maar liefst 5 meisjes aan start; Sanne, Bibi, Britt, Jasmien en Felien. In de meerkamp eindigden maar liefst 4 van deze meisjes binnen de eerste 10, namelijk Sanne als 10e, Felien als 8e, Bibi als 7e en Britt mocht als 3e een beker in ontvangst nemen. Op de 600 meter werd Jasmien keurig 2e en Britt wederom 3e in haar serie.

Jongens pupillen C
Het viertal Ruben, Skip, Bas en Ivan hier aan de start die weer mochten beginnen met de estafette die goed ging. De meerkamp ging voor alle C-mannen ook weer goed en voor Ivan die zijn eerste meerkamp deed zo goed dat hij de 3e plaats wist te bemachtigen. In 600 meter liepen alle jongens ijzersterk. Skip eindigden net op de eindstreep als 4e en Ivan werd keurig 1e.

Meisjes pupillen B
De estafette waar de meisjes Fien, Mia, Michelle en Donna mee begonnen startte reuze goed. Helaas viel het stokje met de laatste wissel maar voor de rest was het prima. In de meerkamp eindigden alle 4 de Trias-atleten in de top-10 van de maar liefst 26 atleten die deelnamen in deze categorie, wat toch wel weer klasse is . Michelle werd 10e, Fien 9e, Donna 8e  en Mia 6e. Fien wist ook nog een 3e plaats in haar serie te bemachtigen op de 1.000 meter.

Jongens pupillen B
Voor de gelegenheid kwam Kobus nog even om de estafette te lopen samen met zijn leeftijdsgenoten Naut, Jan en Daniël. Dit was een groep van maar liefst 34 atleten dus daarom was het knap van Naut dat hij precies op de helft in de eindklassering kwam. Jan werd keurig 13e en Daniël mocht op het podium de 3e prijs in ontvangst nemen.  Op 1.000 meter mocht Daniël in zijn serie ook nog eens de 2e prijs in ontvangst nemen.

Meisjes pupillen A1
Hier kwamen er 6 dames aan de start; Marits, Luteijn, Fiep, Resa, Nika en Laura.

De estafette werd weer in een keurige tijd van 37,69 gelopen waarmee de meisjes als eerste over de streep kwamen. In de meerkamp waren deze meisjes ook weer oppermachtig en was het podium voor Trias: Resa werd 3e, Nika 2e en Laura 1e. Op de 1.000 meter waren er prijzen in series voor Nika, Resa en Laura.

Jongens pupillen A1
Hier maar liefst 2 estafetteteams en dus acht jongens aan de start: Noah, Jesse, Max, Aaron, Gijs van der Kolk, Pekka, Julian en Gijs Smolenaars. Ook deze mannen deden het geweldig. De estafette werd gelopen in een tijd van 37,12. Op de meerkamp waren er podiumplaatsen voor Julian (2e) en Gijs Smolenaars (1e) maar ook de nadere mannen leverden prachtige prestaties. Gijs Smolenaars was ook oppermachtig op 1.000 meter en werd ook daar weer 1e maar ook hier waren er podiumplaatsen voor Gijs van der Kolk en Julian.

Meisjes pupillen A2
In deze categorie ook 6 meisjes aan de start: Femke, Tess, Jetske, Chloé, Esmee en Bente. Deze meiden bewijzen dat gezelligheid ook gepaard gaat met goed kwaliteiten. De estafette werd maar liefst  in 36,71 gelopen. Op de meerkamp vielen Chloé (6e) en Esmee (5e) net buiten het podium maar was er wederom een eerste plaats op het podium voor Bente. In de series was er podiumplaats voor Bente en Jetske.

Jongens pupillen A2
Deze mannen kwamen ook met 2 estafetteteams aan de start dus met acht mannen;

Thijs, Daan, Bendt, Finn,Merlijn, David, Luuk en Huub. De mannen weerden zicht kranig en er sneuvelden veel persoonlijke records. Op de 1.000 meter was er een ruime overwinning van David.

Ik wil ook alle hulp van de trainers, de ouders en iedereen die geholpen heeft met jureren ontzettend bedanken. Dankzij jullie is deze wedstrijd een groot succes geworden.

 

Anja

Leave a Reply