Tweede pupillenwedstrijd op 17 mei 2014 bij AV Nova

Onder een stralende zon in Warmenhuizen deden 35 Triaspupillen mee met de tweede wedstrijd van het seizoen.

Minipupillen Na het razendsnel afwerken van de estafettes kwamen Bibi Lemstra, Felien de Zinger en Jasmien v/d Kolk aan de start bij de mini-pupillen. De meiden deden het super serieus en eindigden vlak achter elkaar op de 6e, 8e en 10e plaats in het klassement.

Pupillen B

Gijs Smolenaars haalde met een mooie sprong van 3,52 m en een afstand van 24,23 m bij het balwerpen de 3e plaats in het klassement. Skip Lemstra en Gijs v/d Kolk liepen beide 7,1 op de sprint en werden daarmee 9e en 10e in het klassement. Max Aalders en Noah Knol behaalden de 21e en 23e plaats. Dat de Trias B-meisjes aan elkaar gewaagd zijn, werd weer eens duidelijk. In een nek-aan-nek race won Iris Kramer de eerste plaats in het klassement met slechts 1 punt verschil met Laura Croux. Laura miste op een haar na het clubrecord bij het verspringen, met een sprong van 3,80 m. Fiep Adrichem werd knap 9e. Resa Witte en Jara de Groot deelden samen de 10e plaats met exact evenveel punten!

Pupillen A1

Merlijn de Zinger sprong met hoogspringen knap over 1,15 m en haalde daarmee de 5e plaats in het klassement. Huib Schong was snel op de sprint (9,8) en werd daarmee 7e. David de Kler werd 20e en Finn Kosters haalde de 21e plek. Jip van Buitenen en Thijs Duinmeijer deden het ook prima, ze bereikten de 30e en 32 plaats. Bente Madderom sprong over een hoogte van 1,20 m en bereikte mede daardoor de 3e plaats in het algemeen klassement. Op de sprint was ze met 9,0 weer de snelste. Chloe van Philips zat daar vlak achter en haalde de 5e plaats. Jetske Zuurbier werd 12e en Esmee Nebbeling veroverde de 17e plaats.

Pupillen A2 

Bij de jongens A2 werd het spannend tussen Ole van Tiel (5e) en Mike Wortel (6e plaats). Met slechts een verschil van 40 punten waren zij aan elkaar gewaagd. Lars Brouwer was heel snel op de sprint (9,1) en werd daarmee 10e in het klassement. Raúl Tophoff haalde de 18e plek, gevolgd door Lars Tervoort (20e) en Jerry Koning op de 23e plaats. Ook de meiden A2 deden het heel goed. Roos Poldervaart en Amber Knippen sprongen beiden exact 3,75 m. Roos had een iets snellere sprint en werd daarmee knap 1e. Amber eiste de 3e plaats op in het klassement. Zij werden gevolgd door Suzanne de Visser (5e), Marjolein v/d Kraan (9e), Kyra Agasi (11e) en Kim Tervoort op de op de 17e plaats.

Leave a Reply