Trias op het Triple Indoor Gala

Afgelopen zaterdag 8 december hebben 20 Trias-atleten meegedaan aan het Triple Indoor Gala. Altijd een gezellige dag!
We zetten de bijzonderheden even op een rijtje.
Junioren B, C en D1/D2:
Timme Koster, junior B liep de 60 meter horden in 8,64 seconden. Zo snel, dat hij de eerste prijs won! Gefeliciteerd Timme!
Ilja Koelink, ook junior B, behaalde de tweede plaats op zowel de 60 meter sprint, als de 60 meter horden. Zoe Marissa Klous, junior B was heel snel op de 1500 meter en werd tweede met een tijd van 6.19,08. Gijs van der Kolk werd vierde. Hij liep de 800 meter erg snel in een tijd van 2:33,67. Ties Oosting, junior D1 behaalde de derde plaats op de 1000 meter en Skip Lemstra werd 5e op de 60 meter horden. Bij de junioren Simone Winder, Stan Bakker, Ivan Deugd en Bas Appelman werden een aantal persoonlijke records verbroken!
Pupillen:
Manuel, A2-pupil, liep de 1000 meter erg sterk en finishte als vierde. Evy van der Steen, pupil C liep in 2:23,41 op de 600 meter naar de derde plaats. Bij de mini’s liep Djaleesh Anwar-Ali als enige Trias-atleet mee op de 600 meter. Hij liep in 2;31,49 naar de tweede plaats.Op de meerkamp behaalde Dante Cronie, B-pupil de eerste plaats (40 meter, kogel en hoog). Yassine Anwar-Ali behaalde op de meerkamp een mooie vijfde plaats. En net als bij de junioren werden ook bij de pupillen Guus Appelman, Tom Brouwer, Thijs de Vries, Tika Glorie en Brechtje Hermsen persoonlijke records verbroken.
Alle atleten, dank jullie wel voor jullie deelname en trainers Tom, Barbara, Gregory en Mariska,  dank voor de support en laatste tips!