Trias-kantine omgetoverd tot stembureau

Op 17 maart zijn de Tweede Kamer verkiezingen. De gemeente heeft aan AV Trias gevraagd of de kantine van Trias gebruikt kan worden als stembureau. Met name de ligging en de looprichtingen die je kan creëren on het corona-proof te laten verlopen zijn aantrekkelijk. Daar werken we graag aan mee.

De trainingen van die dag gaan gewoon door. De kantine werd immers toch niet gebruikt ivm de coronamaatregelen. Daar verandert niets aan. Als het regent en de pupillen/junioren hun spulletjes droog willen neer leggen dan kan dat dit keer in het krachthonk. De trainers zijn hiervan op de hoogte.  

Aan de ouders en verzorgers van de pupillen:

In deze corona-tijd komt uw kind altijd op 17.00 uur zefstandig de baan af en wacht u zelf buiten de baan op uw kind. Om te voorkomen dat het te druk wordt bij de ingang, als er ook nog mensen komen stemmen, willen we u verzoeken bij uitzondering te wachten op de baan, direct links van de ingang (dus op het rechte stuk van de atletiekbaan). Als u dan ruim anderhalve meter afstand houdt, dan moet het goed komen en houden de we ingang vrij.

Samen tegen corona!