Trias junioren in finales bij NK in Olympisch stadion

Afgelopen weekend tijdens de nationale D-spelen (NK t/m 13 jaar) heeft Trias uitstekend gepresteerd. In het Olympisch stadion in Amsterdam kwamen er 4 Trias junioren in actie. In de atletiektempel van Nederland kwamen Trias talenten Bente Madderom , Ole van Tiel, Amber Knippen en Kyra Agasi in actie.

Bente Madderom kwam uit op de 60 meter en 60 meter horden. De snelle Bente kwam met gemak door de series en halve finales heen. In de finale kwam Bente uiteindelijk tot de 4e plaats op de 60 meter horden en 5e plaats op de 60 meter sprint.

Voor Ole van Tiel betekende het z’n eerste D-spelen. Zijn doel was om de halve finale op de 80 meter horden te behalen. Na de series werd het duidelijk dat zelfs een finale mogelijk zou zijn. In de serie verbeterde Ole al z’n persoonlijke record met 2 tienden 13.27 seconden. In de halve finale liep Ole 13.29 seconden wat een Finale betekende . Een uitstekende prestatie. In de finale liet Ole zelfs een tijd noteren van 13.09 seconden. Deze tijd was uiteindelijk goed voor de 5e plaats en maar 1 tiende verwijderd van brons.

Amber Knippen deed het op de 150 meter uitstekend . Alleskunner Amber wist zich van de 50 meisjes keurig te plaatsen voor de Finale. In de spannende finale sprintte Amber naar de 7e plaats (21.08 sec). Het scheelde uiteindelijk weinig met de nummer 3 die maar 3 tienden sneller was. Maar tevreden terug kijken deed Amber zeker.

Op de 1000 meter kwam Kyra Agasi in actie. De jongste van de snelle zusjes Agasi kwam in het goed gevulde Olympisch stadion tot een tijd van 3.46,19 sec.

ole

Ole van Tiel in actie

Leave a Reply