Trias Jongensploeg naar de landelijke finale !!

De Trias jongens hebben voor een geweldige prestatie gezorgd. Na 2 voorronden hebben de talenten van Trias zich makkelijk geplaatst voor de landelijke finale. Afgelopen zondag kwamen de B junioren(t/m 17 jaar) in actie in Beverwijk. Na 2 wedstrijden staan de jongens B 5e van Nederland. De ploeg van trainers Peter Appelman / Hans Schouten / Piet Singer en Emiel Admiraal zal in september strijden om de Nationale titel. Ploegenoverwinningen waren er voor verspringer Thom Slot die naar een record afstand sprong van 6.40 meter.

Hordenloper Job Beintema die voor de meeste punten zorgde van de dag door 14.49 seconden te lopen. Loopwonder Bastiaan Bouman won de 400 meter in 52.08 seconden en de 800 meter in 2.02.01 seconden. Hoogspringer Jos Boetzkes werd keurig 2e door 1.80 hoog te springen. Op de 1500 meter liep Vincent Hazeleger naar een mooie 2e plaats . De complete ploeg bestaat uit Frank Backs / Coen Ursem / Stan Liefting / Jesper Peterse / Dario Duineveld / Thom Slot / Job Beintema / Jos Boetzkes / Vincent Hazeleger / Bastiaan Bouman.

De meisjesploeg van Trias kwalificeerde zich niet voor de Nationale Finale. Op de 4 x 100 meter estafette liep het 4-tal Daphne van den Hoven / Bonnie Liefting / Maaike van Westerop en Laura de Witte naar een mooie 51.02 seconden wat goed was voor de 2e plaats van de 20 ploegen.

De jongste jeugd van Trias kwam met 37 pupillen in actie in Warmenhuizen. Bente Madderom, Kyra Agasi, Nienke Madderom ,Tijs Haanappel, Gijs Hopman en Stan Nijhuis stonden op het podium. De Masters van Trias kwamen ook in actie vooral wereldtopper Jolanda Brasser zorgde voor de meeste punten door 27 meter bij het discuswerpen neer te zetten.

Leave a Reply