Trias jeugd succesvol tijdens Tripple It indoor gala

Afgelopen zaterdag werd er in het sportpaleis Alkmaar de Triple It indoor gala georganiseerd. Een atletiek evenement waar meer dan 600 deelnemers uit het gehele land op af kwamen. Meer dan 50 deelnemende jeugdleden van AV Trias deden het opvallend goed.

De opvallendste kwamen van de zusjes Madderom. De jongste Madderom, Bente liep als 1e jaars A pupil het snelst op de 60 meter Haar tijd van 9.52 seconden was zelfs sneller dan alle jongens. Bij de D1 junioren was het zus Nienke die de 60 meter horden (11.24) en de 60 meter sprint(9.08) met grote overmacht won. Jay Beelen won bij de JC1 eveneens de 60 meter horden , de talentvolle hordeloper versloeg in een spannende finale Jos Hoogerwerf een van de snelste lopers van Nederland.

Op de 60 meter sprint werd Jay Keurig 3e. Zoe de Jong won bij de MB de 60 meter (8.54) haar tijd was zelfs sneller dan de dames en de junioren A. Hierdoor liep ze de snelste tijd van de dag. Op de 1000 meter was het Martijn Bakker die het podium mocht beklimmen de JD2 werd keurig 2e. Bij de pupillen B pakte Gijs Smolenaars een dubbelslag. De alleskunner won zowel zilver op de 1000 meter als op de meerkamp, vooral zijn 1.05 meter bij het hoogspringen was opvallend.

Bij de meisjes pupillen B won Laura Croux zilver. Op de 40 meter liep Laura razendsnel. Op de 1000 meter won Iris Kramer in dezelfde categorie keurig brons. Tenslotte was het pupil Vd Maand Mike Wortel die op zijn favoriete 1000 meter naar een geweldige 3.34 seconden liep wat goed was voor een 3e plaats. Raoul Tophoff werd in dezelfde race keurig 5e.

Volgend weekend komen o.a. Trias toppers Job Beintema en Dave Wesselink in actie tijdens het indoor gala van Phanos. Een andere Trias topper Lisanne de Witte stapt dan in het vliegtuig om 3 weken hard te trainen in Lanzarote om de puntje op de i te zetten voor het komende indoor seizoen.

Leave a Reply